Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nevetnek ki a telefonom...

Miért nevetnek ki a telefonom miatt?

Figyelt kérdés
Elvileg komoly, felnőtt (?) emberek azért nevettek ki, mert nincs okostelefonom.
2016. jún. 15. 14:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Hát szerintem aki ezért kinevet, annak írd fel a nevét a noteszodba, hogy vele még véletlen se barátkozz, haverkodj, stb., mert ritka sötét ember lehet. Középiskolában még esetleg megbocsájtható egy ilyen, de felnőtt emberek nem nézegetik a másik telefonját, legfeljebb csak bizonyos, pénzmániás körökben, oda meg nyilván nem tartozol.
2016. jún. 15. 14:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Az emberek ilyen felszínesek...persze csak a 89%-a.
2016. jún. 15. 14:58
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Hidd el sok sötét ember van, középiskolűban elviekben már ott kéne tartani hogy ésszerűen és értelmesen kéne gondolkozni és nem lejáratni a másikat. Szóval már középiskolában érdemes szelektálni az ilyeneket, mert ha ott nem kezdenek el komolyodni felnőtt korukra is sötét agyhalott bunkók maradnak. Ami meg a felnőtteket illeti tényleg kerüld el őket messzire, mert az ilyenek nem normálisak.
2016. jún. 15. 15:05
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Beképzeltségből. Sokan azt hiszik, hogy ha ők majmolják a divatot, akkor különbek másoknál. És ez nem csak a telefonnal van így, hanem ruhával, szemüveggel, kocsival, stb.
2016. jún. 15. 15:17
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Pár hete a kórházban feküdtem egy egy napos műtéttel. A szobatársnőm ajánlott egy gyógyszert, és hogy keressek rá majd a neten, aztán megjegyezte, hogy ja én biztos nem tudok. Akkor félig kómában nem értettem, hogy miért mondja, de aztán rájöttem, hogy azért, mert látta, hogy nyomógombos telefonom van. Akkor képeződött le bennem ez az egész okostelefonos mizéria, miszerint egyeseknek anélkül már nincs élet. Csak ő nem tudja, hogy én azért nem járok "okostelóval", mert ha éppen nem a kórházban fekszek, akkor egész nap számítógép előtt ülök a munkám miatt, és lehet többet tudok az informatikáról mint ő. És azért járok nyomógombossal, mert néha amikor felállok a géptől akkor nekem csak arra kell a telefon, hogy telefonáljak, és arra meg a hagyományos a legjobb és a leggyorsabb. Persze miután magamhoz tértem, elmeséltem neki hogy mivel foglalkozom, és rögtön másképp beszélt.
2016. jún. 15. 15:22
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

azért, mert már évek óta betörtek és gyakorlatilag mindenkinek van. mindenki alatt a kisgyerekeket és a nagymamakorú embereket értem. szerintem hasznos,hogyha okostelefonja van az embernek. lehet ugyanúgy csak telefonálásra használni, mint a sima telefont. de ha úgy adódik akkor fel tudsz ugrani a netre vagy le tudsz rá tölteni pdf fájlt..akármi..a mai világban hasznos. nem kell telefon zombinak lenni,csak mert okos telefonod van.

szerintem ki kell használni a lehetőségeket. szóval én is csak ajánlani tudom az okos telefonokat.

de ettől függetlenül nem értem miért nevetnek ki. az eléggé gyerekes viselkedés.

2016. jún. 15. 15:24
 7/12 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös! Ez aranyos történet. :)

6-os! Helyesírást viszont nem tanít, úgy látom. :)

2016. jún. 15. 15:26
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
győzikének sem okostelefonja van
2016. jún. 15. 16:11
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

Hát, engem nem nevettek még ki érte, de furcsán néznek, az biztos. De tényleg kevesebb idegesítobb dolog van a világon, mint a 4 éves kisgyerek, aki az okostelót nyomkodja, vagy amikor ülsz egy társaságban, beszélgetsz, és úgy 10 perc múlva azon kapod magad, hogy rajtad kívül már mindenki más a telefonjába bújt.

Én úgy vagyok vele, ha majd annyira kell, akkor beszerzek, de eddig is megvagyok nélküle, legalább nem aggódok miatta, hogy ellopják, vagy nem fog fájni a fejem, ha elveszítem. :)

2016. jún. 15. 16:33
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Mert idióták. Semmi közük hozzá, hogy milyen telefonod van. Amúgy nekem is egy 7 éves nyomógombos telefonom van, amit még anno az első diákmunkás fizumból vettem. Soha senki nem szólt még be érte, maximum csodálkoztak. De nekem sincs szükségem okostelefonra. Utálok telefonálni, amennyit muszáj, az ezzel is megy. Felébreszt reggel, mutatja az órát és tudok rajta zenét hallgatni. Az aksija brutál sokáig tart (7 év alatt egyszer lett cserélve, a teló 5 éves korában). Egyébként elég sokat túlélt, megtanult úszni, repülni, mégis ugyanúgy funkcionál, mint eddig. Amúgy vannak rajta funkciók, amiket nem is használok. Ha valamihez net kell, ott a laptopom, ha igényeset akarok fotózni, ott a fényképezőgépem, szóval abszolút megvagyok okosfon nélkül, még ha ez néha fura is a mai világban, ahol a 6 éves is az ájfónt nyomkodja.
2016. jún. 15. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!