Van még valaki rajtam kívül aki szeret sétálni/elázni az esőben? 15/f
Olyan jóóó:) Főleg táncolni is:DD Szval nem agy egyedül:3
16/L
Legjobb dolog a világon :)
Felbecsülhetetlen az idősebb, konzervatívabb egyedek pillantása, főleg, amikor a sötét szemhéjfesték elkezd lefolyni rólam, és úgy nézek ki, mint egy részeg panda és egy döglött hal erőszakból fogant gyermeke :D
16/l
Milyen kurxva jó ilyeneket olvasni. Már korábban is megfigyeltem, és most is, hogy ezek az apró örömök a mókuskerékben sok emberből kihalnak 16 év felett.
De lehet rájuk vigyázni, erre én vagyok az egyik élő példa. Szintén imádom. Az illatát, az érzést, a hangját, ha szél is van hozzá, mégjobb. A viharokról nem is beszélve.
23/f
Utolsó, nagyon igaz! Akkor kezdődik, amikor elkezdesz megfelelni másoknak. Először csak nyíltan nem csinálod, aztán máshogy se. Végül elhiszed, hogy esőben sétálni hülyeség.
De ha olyan párod/barátod/baráti társaságod van, akik előtt lehetsz "idióta", az mindenre megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!