Munkaügyi központ által támogatott tanfolyamra mennék hogy kell az emberek koze beilleszkedni?
Csáóka.:)
Légy laza ne fogd fel komolyra a dolgokat ha látod hogy kisebb-nagyobb csoportok alakulnak ki próbálj beilleszkedni ha cigiznek ugy (ha te nem cigizel akkor ne) de biztos lessz olyan is aki nem cigizik :)
bárhogy be lehet igazából illeszkedni :) csak akarás kérdése.:D
nemkell ugy felfogni a dolgokat hogy uhh baszus ugy sem fognak befogadni..hanem ugy hogy de hogy is nem :)
Én is jártam tanfolyamra, eleinte kicsit kívülállónak éreztem magam, aztán azokkal sikerült is jóban lennem, akikkel egymás mellett ültünk a képzésen (pedig beiratkozás alatt nem sok emberrel társalogtam, inkább csak egymástól próbáltunk megérdeklődni néhány dolgot a képzéssel, meg a további intéznivalókkal kapcsolatban). Ne parázz rá, biztosan lesznek ott olyanok, akik hozzád hasonlóan nem ismernek senkit a képzésen, és ha kérdésed van bármiről, merj nyitni a többiek felé, nem fognak megenni, hidd el. :) Beszélgetés pedig csak így alakulhat ki. Ha kuka vagy, mert más sem szól hozzád, úgy nem fog.
Ne idegeskedd túl, majd a helyzet hozza. :) Én se voltam soha egy népszerű emberke se suliban, se munkahelyen, sehol, mert nem vagyok pletykás, nem cigizek, stb. De azért mindenhonnan maradtak meg jó ismerőseim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!