Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha ovodas szinten...

Macsitappancs kérdése:

Mit tegyek, ha ovodas szinten levo lakotars egyben kollega is?

Figyelt kérdés

Egy lakokozossegben elunk, lakotars viselkedese elviselhetetlen, o egyben a kollegam is. En vagyok a foberlo, ezert mivel mar fel eve kibirhatatlan, felmondtam neki, keresnie kell uj lakast.

Probaltuk megbeszelni, nem sikerult, mindig azt hozta ki, hogy en vagyok a rossz, es minden az en hibam. (pl szoltam hogy hasznalja a wc kefet mert undorito, hogy pisilni akarok, es tiszta szutyok a wc, de ez az en hibam mert nem o volt, holott 2 perccel utana mentem, es senki nem volt bent..)

No letere olyan mint egy ovodas kisgyerek, tegnap mondtam hogy keressen ujat, ma volt postas, csomagot varok, kerdeztem nekem hozott valamit? Arra se vette a faradtsagot h valaszoljon.

Most hisztizik. Kapott idot hogy keressen, ebbe nem tud senki belekotni.

A problema az, hogy felek hogy a munkahelyen mindenkinek a sajat igazat szajkozza, hogy en csak ugy ok nelkul kiraktam mert o tokeletes.

Azt tudni kell, hogy egyutt volt az egyik kollegaval, vele is elt, a srac is kirakta ot.

Felek, hogy ott minden hulyeseget fog beszelni, hogy ellenem uszitsa a dolgozokat.

Nem tudom, hogyan lehetne ezt elkerulni.. Ebben kerek segitseget.

Hetvegente eljar, nincs itthon, mindig en takaritottam a lakast, teljes rend es tisztasag volt de neki nem felelt meg.

Az elmult 3 honapban tegnap takaritott eloszor. Emiatt hiszti. Ahanyszor neki kellett takaritani, cirkuszt csinal. Fel eve lakik itt, 3x ha csinalt barmit is...

2016. jún. 11. 12:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsanat ha rossz kategoria, ez lehetne szomszedsag is es kollegak is..
2016. jún. 11. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem értem a problémádat.

Ha nem akarod lakótársnak, akkor jogos, hogy felmondtál.

De hogy ennek mi köze a munkatársi kapcsoaltohoz, az nem világos. Azt kizártnak hiszem, hogy ha tényleg ennyire igénytelen - és ezt a másik kolléga is tapasztalta -, akkor neki hisznek majd.

2016. jún. 11. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Magadon dolgozz, ne legyen megfeleléskényszered. Nyilván ő a saját verzióját fogja előadni, de a kollégáid őszintén telibe lesz..ják, hogy kinek van igaza, mindig annak mondanak pár együttérző szót, akivel éppen beszélnek. Emiatt ne legyenek álmatlan éjszakáid. Ha bárkit komolyan megrendítene az, ahogy te bántál ezzel "szegény, ártatlan" emberrel, az úgyis odamenne hozzád, megkérdezné hogy hogyan tehetted ezt, és akkor te elmondhatnád a saját igazadat. Lazíts :)
2016. jún. 11. 13:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2016. jún. 11. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
én tuti nem fogadnék be egy munkatársat se, meg ilyen ismerősöket,sőt már lehet havert se,mert az ilyenek mindig az ember fejére nőnek, aztán nem lehet megszabadulni tőlük... akik normális életet élnek, nem hinném, hogy munkahelyen kell főbérlőt keresnie... simán kirakod és kész, megmondod, már kiadtad a szobát és jövőhéten jön az új lakó, nem vagy köteles ott tartani... akikmeg ismernek bennetek a munkahelyeteken, el tudják dönteni, ki milyen, nem tudják olcsó pletykák befolyásolni
2016. jún. 11. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:

1 honapot kapott, embersegbol, mert utcara nem akartam kitenni..

Hozzank se szol, mar ossze is csomagolt. Sejtesem szerint eddig is volt hova mennie, csak megvarta mig kirakom, igy o lesz az aldozat

2016. jún. 11. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!