Titeket zavarna, ha folyton az orrotok alá dörgölnék mások, hogy mennyire sikeresek?
Zavarna. Megoldás: kerüld őket.
És ha már unalommal telnek a napjaid, akkor miért is nem tanulással ütöd el az időt?
"Most végezték el az egyetemet, de több milliós autó, saját lakás a belvárosban már meg van, jól keresnek."
Ezt hogyan? Én 3 éve végeztem el az egyetemet, mérnök vagyok, nagyon jól keresek, de mégis egy kis albérletet tudok bérelni, saját kocsi + lakás csak álom.
Van akinek több szomorúság jut az életben, másnak kevesebb, ezek ellen nem lehet tenni, ha valakinek az siker hogy diplomája van, egyetemet végzett az az Ő dolga. Tesóm unokahúga az magas végzettségű a családban, a szülők sima pincér, vendéglátós körben dolgoznak.
Kis fizetésből is lehet autózni, hobbit végezni, kertes házban élni a város jobbik részén, nem a végzettség döntő.
Gondolom az ismerőseidnek most nagy szám az autó a saját lakás(amire nyilván nem Ő kereste össze a pénzt)
Egyébként az ilyen embereket általában sose vonzottam magamhoz, tehát ebből kifolyólag messziről el kerülöm őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!