Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról az emberrő...

Mit gondoltok arról az emberről, aki 1 héttel az érettségi előtt szakít a párjával?

Figyelt kérdés

2016. jún. 8. 22:17
1 2
 11/19 anonim válasza:
49%
undorító. Nem hiszem el, hogy egy hetet már nem bírt volna ki.
2016. jún. 9. 10:36
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem túl sok jót gondolok róla. Tényleg csak egy hetet kellett volna már kibírnia, még ha már egy hónapja vagy még régebb óta is gondolkodik rajta hogy megtegye, akkor is még egy hetet tud várni. Én ennyire senkivel nem tudnék kitolni, főleg nem valakivel akit régen szerettem... Szóval ha valaki azon gondolkodik hogy még most szakít az érettésigző szerelmével, ne tegye, várjon már még 1-1,5 hetet...
2016. jún. 9. 13:44
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
Másrészt a szakító "ügyvédjének" szemével nézve, ha megvárja az érettségit, azzal az erővel akkor már megvárhatja a párja egyetemi felvételijét is. Az meg már egy hónap, addig játssza meg magát? Mert mint az egyik itteni hsz mutatja, valószínűleg a felvételin is érvényesül a magánéleti válság hatása.
2016. jún. 9. 20:13
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását! Szóval tényleg nehéz így ismeretlenül bármit is mondani. Egyébként nem rólam van szó ... Annyival kiegészíteném hogy harmadik fél nem volt, és a szakító fél mindvégig azt mondta szerelmes. Egyszer már szakított, akkor telefonon tette. Most egyik nap még szerelmet vall, másik nap meg érettségi előtt szakít. Igen, még ott a felvételi is, meg még egy egészségügyi probléma is, ami igaz gyógyulóban van, de miatta vállalta fel a szenvedő fél. Ráért volna megműttetni magát nyáron is. Szóval kettőn áll a vásár, de azért ez elég ronda viselkedés.
2016. jún. 10. 16:26
 15/19 anonim ***** válasza:
11%

"Másrészt a szakító "ügyvédjének" szemével nézve, ha megvárja az érettségit, azzal az erővel akkor már megvárhatja a párja egyetemi felvételijét is."

2016-ban az érettségi az egyetemi felvételi. Nem tudom hol élsz.

2016. jún. 10. 16:30
 16/19 A kérdező kommentje:
2016-ban van olyan egyetem ahol bizony van felvételi. Pl. a Színművészeti Egyetem, és a Zeneakadémia :)
2016. jún. 10. 18:33
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
Az érettségi semmiség. Amikor 4kor rá kell ülnöd egy 40 tonnás szerelvényre és hajnali kettökor veszekedést nem lehet abba hagyni mert csak provokál idegtöl nem tudsz aludni az már rossz. De jártam fösulira is minden vizsgaidöszak 3érettségivel ér fel. Meg kell tanulni az életben nem foglalkozni dolgokkal.
2016. jún. 11. 20:02
 18/19 A kérdező kommentje:
Kitartást az előzőnek! Az érettségi eredményétől egy élet függhet! A főiskolás/egyetemi vizsgaidőszak kemény, de ott van lehetőség ismétlésre.
2016. jún. 12. 15:56
 19/19 anonim ***** válasza:
80%
a lényeg az volt hogy meg kell tanulni, kizárni az ilyet
2016. jún. 12. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!