Nagy baj, ha minden nap (vagy minden másnap) megiszok egy sört?
Figyelt kérdés
Szerintetek rossz, ha az ember többnyire minden nap megiszik 1 sört?
Már neveztek többször alkoholistának is miatta, és most összeveszett velem barátnőm is ez miatt.
Pedíg nem értem mi rossz van abban ha az ember egy nehéz nap után megiszik otthon egy sört, pláne ilyen melegben.
Nagyon ritkán iszok többet 1-nél, berúgni meg alig évente egyszer, szóval nemtudom mi rossz van benne :/
Szerintetek?
2016. jún. 8. 16:28
1/19 anonim válasza:
Azért van. aki aztmondja hogy alkoholista vagy az hülye. ennyi simán belefér, sőt állitólag a sörbe még vannak egészséges elemek is
2/19 Roland G. válasza:
Szerintem nem rossz,csak előbb-utóbb többet akarsz majd inni,úgyhogy erre vigyázz,főleg a csalódás miatt mert az hülye döntésekhez vezet.
3/19 anonim válasza:
ennyitől is lehet alkoholista.. akkor ha olyan függés alakul ki hogy már nem fogja tudni elhagyni az életéből, és minden nap szüksége lesz rá..
az alkoholizmus alapja nem a mennyiség hanem a függés és a kényszerérzet..
ellenben ekkora mennyiségnél nagyon kicsi az esélye hogy ilyen függés kialakuljon, szóval nem, nem baj
4/19 A kérdező kommentje:
Évek óta nem vágyom 1-nél többre :)
2016. jún. 8. 16:42
5/19 anonim válasza:
ezért mondtam, hogy nem nagy az esélye az alkoholizmus kialakulásának, de van akinél már ennyi is elég.. ha azt mondod hogy na akkor most 1 hónapig nem iszol alkoholt meg tudnád csinálni?
6/19 A kérdező kommentje:
Volt már rá példa többször is :)
2016. jún. 8. 16:45
7/19 anonim válasza:
akkor innentől mi is a kérdés??XD
8/19 A kérdező kommentje:
Attól, hogy vannak ilyen kihagyások, az esetek többségében szeretek így sörözni, és, hogy ez rossz-e mások szerint(?)
2016. jún. 8. 16:51
10/19 A kérdező kommentje:
Attól engem még érdekel mások véleménye :)
2016. jún. 8. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!