Kényszeres hazudozás. Miert?
Miért van az ,hogy megallas nélkül folyton hazudok?Mindenben.A legkisebb dolgokban is hazudok és sose jön rá soha senki.Addig oké h hazudik de bűntudatot és érzek e miatt,mindig kimagyarazom magamat.
De miért hazudok mindig?
Bűntudtom sincs,a dolgokat úgy alakítotom h elháruljon a felelősség,v a következmény.
A szemelyisegemet pedig nem rejtegetem,tudom ki vagyok és a többiek is.Tudjak h hazudik csak azt nem h mikor
7-es vagyok
Igen de amit az utolsó ír az megint más, azt mindenki csinálja, hogy füllent valamiben. ÉS más dolog, amikor úgymond kényszeresen jön, a legapróbb dolgoktól kezdve a legnagyobbakig, a leghétköznapibb szituációktól a legirreálisabb hazugságokig, amik alig is hihetőek el. Amikor már csak azon kapod magad, hogy hoppá, megint hazudtam, pedig nem is akartam/terveztem most, azt sem tudom miért mondtam ezt most. SÉ ezek csak gyűlnek.
Más amikor a poén kedvéért nagyítasz valamit, túlzol- ez a humor egyik eszköze-, és más amikor már másik életet adsz magadnak, egy kitalált személyiséget pl, és arról hazudsz másoknak. Vannak itt különbségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!