Idegesítenek a gyerekek sikongatása, hangoskodása továbbá, hogy az áruházban totyorognak futkosnak előttem. Mit csináljak, hogyan fékezzem a bennem fortyogó dühöt, amit irántuk érzek?
Nem értekek,ugyan,gyerekesként,meg szeretem a gyerekeket,a fiatalokat is.
Gyakorolj önuralmat! Engem az önző emberek zavarnak.
Nem is a hangoskodás zavar elsősorban, hanem ha előttem rohangálnak, vagy a lábam körül a picik, és mivel nem lefelé nézek általában, mindig a szívbajt hozzák rám, mikor lököm fel őket a lábammal. Jó lenne, ha nem nekem kellene más gyerekére figyelnem, hanem megtenné helyettem a hátunk mögött nyugisan beszélgető anyuka.
Igazuk van a többieknek, engem is akkor zavar a ricsaj,ha fáradt vagyok, ha hullafáradtan bambulok ki a villamos ablakán, mondjuk munkából hazafelé, és a villamos közönsége csak és kizárólag a felszálló anyuka élménybeszámolásos-üvöltős gyerekeit hallgathatja, mivel mást lehetetlen.
Már annak az anyukának is gratulálok magamban, aki legalább megpróbálja csendesebb viselkedésre inteni őket.Többről nem is álmodom.
Nő/41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!