Duci lányokról miért kell rögtön általánosítani hogy lusta/zabagép/egészségtelenül él és ezért nem kell?
Talán mert baromság a téma. Meg az egész hízás-fogyás dolog úgy ahogy van!
De akikről te mint genetikai vékonyakról beszélsz, azok max a fiatalkori normáli alkatúak. Idővel felnőtt korban nekik is lelassul az anyagcseréjük.
Neked nyilván abból van eleged, hogy amíg még könnyen hozható a jó alak, neked akkor sem megy. De elárulom neked, hogy később még ennyire sem fog. És az hogy tizenévesen tele vagy energiával, az sem fog örökké tartani. Ilyen "tévéelőttchipsetzabáló" testtel hamarosan nem fogod bírni a sportot. És jöhetsz újra ide sírni hogy te évekik sportoltál míg mások nem és te mégis szarabbul nézel ki... Bla-bla-bla.....
Mert a nagyrészük ilyen és mondjuk ha teszel érte, akkor a tested átformálódik. Én se voltam vékony 3-4 évvel ezelőtt (aztán elkezdtem lejárni az edzőterembe), szóval így elhatároztam, hogy változtatok és célom is volt, hogy bekerüljek rendészetre, ehhez is kellett, de legfokepp az ember maga miatt teszi, az alakja formálását, hogy sajátmagának tetszen.
Nem hisztizni kène nekik se, hogy ők erre nem képesek, hanem egy erős elhatározásra van szükség és idővel elérhető egy másmilyen külső, kivétel azoknál az embereknél, akik hormon problémával küzdenek.
20/l
Te is általánosítottál.
Szerintem sokkal életszerűbb lenne olyan kijelentéseken megsértődni, amit HOZZÁD szegeznek, nem pedig amit mások általánosításképpen valahova leírtak.
Valószínűleg ezen az emberek nem találkoztak épp veled, vagy nem kezdtek épp hozzád hasonlóval, nem is az olyanokra gondoltak, csak a tapasztalataik alapján írtak.
Te is nagyot kategorizáltál. Tudod, teltebb emberek között is meg különböztethetjük azok, akik nem mozognak, egészségtelen életet élnek, azoktól akik igen, ezzel szemben vékony lányok között is kilehet szúrni azokat akik "erjedt" testűek. Sok olyan teltebb nőt láttam, aki gyönyörű, de tény, hogy számszerűen több olyan lány tetszett meg eddig, aki vékony alkat, de ez még egyáltalán nem határozza meg azt, hogy vonzó telt típus is ne tetszene.
Lényegében teljesen kár energiát fordítanod olyan kritikára, ami személy-szerint nem hozzád szólt.
Az emberek emellett millió féle általánosításokban beszélhetnek, (a legsarkalatosabb pl. a férfiak érzéketlenek, a nők szeszélyesek, a tinédzserek felelőtlenek, a felnőttek hülyék stb. ), de ezeket mind nem kell komolyan, és szó szerint venni, szóval nem olyan dolgok amik akadályt fognak jelenteni a magán életedben.
Amúgy a leírásról ez jutott eszembe. Ez esetben téged is "kizárnának az állítás alanyai közül".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!