Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az emberek a...

Makil kérdése:

Szerintetek az emberek a táplálékpiramis tetején állank? Ha igen miért? Ha nem miért?

Figyelt kérdés

2016. máj. 30. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a táplálékpiramis tetején semmiképpen sem, de ezt tanítják az iskolákban, ahogy halványan dereng, ha mégsem, akkor bocsánat. Oké, mindenevők vagyunk, bármit leölünk, ezért éppenséggel mondhatnánk, mivel nincs természetes ellenségünk, vagy mi. Legalábbis szeretjük ezt mondani. Viszont mindenünket ami van, végső soron a technológia, fejlett tárgyhasználat és egymás közötti kommunikáció, csapatmunka eredménye.

Ha bemész az erdőbe, csak úgy egymagad, minden nélkül, mi az első gondolatod? Nekem az, hogy jön a medve és úgy széttép, hogy kiskanállal lehet csak összeszedni, már ami megmarad belőlem.

De ha tízen megyünk be az erdőbe lőfegyverrel, akkor azt mondom, hogy bas****ok meg, mi vagyunk itt a királyok.

Nézőpont kérdése az én szemeben, bár biztos van valami tudományos állásfoglalás is, hátha elmondja valaki. :)

2016. máj. 30. 15:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi tökérdekes és humorosan fogalmaztál. Azért tettem ki ezt a kérdést hogy megnézzem az emberek véleményét :D nagyon király a válaszod és egyet értek !!
2016. máj. 30. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!