Mit tegyek, ha egyre gyakrabban szomorodom el az emberi hülyeségtől?
Már nem bírok nem törődni vele, és nehezen dolgozom fel azt a tényt, hogy tehetetlen vagyok.
Az emberek olyan hülyékre szavaznak, mint Trump, és emellett még a Föld helyzete is egyre rosszabb, és ha például egy ilyen ember irányítana egy országot, mint Trump, a helyzet csak még rosszabb lenne.
Mindent megteszek azért, hogy kisebb legyen az ökológiai lábnyomom, de mindenhol csak azt látom, hogy az emberek ezt leszarják. Az egy dolog, hogy kicsit lassítani tudom a folyamatot, és évről évre egyre csak rosszabb, és az emberek leszarják. Még az egy dolog, hogy pár hülye nem hisz az evolúcióban. AZ rendben van, nem olyan nagy probléma. De amikor nem hisznek a globális felmelegedésben, és ezért egy egész bolygó lakosságát ítélik a pusztulásra... És legtöbbször ez azért van, mert az emberek túl hülyék, hogy gondolkodjanak, és mivel van pár nagy ember, akiknek mindennél fontosabb a pénz, olyan hatást gyakorolnak rájuk, hogy eszükben sincs gondolkodásmódot váltani.
Nem tudom, hogy mit tehetnék. Nem tudom, hogy hogyan segíthetnék abban, hogy az embereket ráébresszen a szörnyű jövőnkre. Panaszkodnak, hogy egyre melegebb van, hülye időjárás, stb., de ha meg valaki azt mondja, hogy például azért van ez, mert te minden reggel a 100 méterre lévő boltba is kocsival mész, akkor egyből lehülyézik az illetőt, és másra hárítják a problémát.
Az ökológiai lábnyomban igazad van. A Föld erőforrásai végesek és nem fognak örökké tartani, ráadásul tönkretesszük közben magát a bolygónkat is.
Viszont a többi része... hááát, én is a kreacionizmus híve vagyok és mellette én is úgy gondolom, hogy a felmelegedést nem feltétlenül okozzuk mi. Inkább nevezném ezt természetes folyamatnak.
Mellesleg van még rengeteg más probléma az emberiséggel ezen felül. Egyrészt az, hogy kihasználják a másikat, másrészt az hogy szaporodnak akkor is, amikor nem kéne... és sorolhatnám. Azon pedig csak nevetni tudok, hogy a kapitalizmus és demokrácia milyen nagyszerű dolognak van beállítva... mert egyszerűen nem az. Ráadásul félfeudális kasztrendszer van a világban mindenhol...
ez velem is igy van..
es nincs megoldas, nincs olyan hatalmunk hogy valamit nagyobb mertekben valtoztassunk.
azt meg csak ugy lehet!
az emberek meg mar csak ilyenek, lehet ket labon jarunk de az agyunk barany szinten maradt.
en reggen mindeg neztem a hireket, politikat stb nagyon figyeltem, aztan meg rajottem hogy az mint ido pazarlas.
a legjobb amit mondhatok az h hagyad ra.
foglalkoz magadal, nezd h neked legyen jol.
es te mit csinalnal?
megvaltoztatnad a vilagot???
ne legy mar gyerek, tudom mit beszelek, az embereket nem birod megvaltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!