Tudtok mondani olyan nyelvet, ami szerintetek nagyon nehéz? (Ami nektek az volt. )
Tudom, hogy szubjetív, és légyszi olyanok válaszoljanak, akik tanulták is, ne ilyen "azt olvastam a google-ben, hogy ez meg az könnyű".
Mi az a nyelv, ami nektek a legnehezebben ment? Ami az általatok tanultak közül a legbonyolultabb volt? Előny, ha olyat mondotok, ami latin írásmódú.
Direkt kértem, hogy ne olyan legyen, aminek más az írása, így a kínai nem ér. :)
Érdekes, hogy mindenki a németet mondja. Mondjuk nekem édesanyám némettanár, de én az angol-spanyol-német hármas közül a spanyolt találom a legnehezebbnek.
Én is jövök a némettel, nekem már eleve kimondani és leírni a szavakat is nehezemre esett, a nyelvtan is totális homály volt számomra. 4 évig tanultam, de csak pár szóra emlékszem, meg el tudok számolni tizenkettőig és ennyi.
Meg a latin... jézusisten. Középiskolában kellett tanulnom egy évig, de már a félév előtt szuicid gondolataim támadtak, akárhányszor eszembe jutott a latin gramatika. Majdnem megbuktam. Fogalmam sincs, hogyan lett meg a kettes, mikor egy szótagot sem értettem az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!