Ha előre engedem a lányokat, hogy menjenek, miért nem bírnak annyit mondani, hogy köszi?
Ez egy kikényszerített hála, ha úgy vesszük. Ha segítséget kérsz valakitől, és segít, azért jár a köszönöm. De ha valakinek megteszel valamit, amit nem kért, és elvárod a hálát... hát nem is tudom.
Rossz érzés lekötelezettnek lenni. Rossz érzés, mert nekem többször beszóltak utána, hogy egy mosolyba nem halnék bele. Úgy, hogy megköszöntem. Tartozom egy mosollyal, mert ő hozott egy döntést? Akkor ebből jön a kérdés, hogy csak a "szép lányoknak" segít? A néniknek nem? Vagy a néniknek is beszól, ha nem mosolyognak?
Hú de nagy hála egy "köszi" vagy "köszönöm".
Oké, hogy te nem várod el, hogy előre engedjenek, de mi ezt honnan is tudjuk, hogy nem szeretnéd? Alap illem, hogy a nőket 1 éves kortól 101 éves korig magunk elé engedjük, és úgy illik, hogy ezt megköszönik, ha nem tetszik a társadalmi norma akkor kiabáld el magad mindenhol, hogy "Ne engedjetek magatok elé mert nem akarom"
Írtam, hogy meg szoktam köszönni, de nem szeretem.
És azt sem, hogy beszólogatnak, ha nem vigyorogva köszönöm meg.
Én mindig megköszönöm.
A többiek fejében nem tudom mi játszódhat le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!