Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyet miért írnak ki a Faceboo...

Ilyet miért írnak ki a Facebookra egyesek?

Figyelt kérdés
Gyakran látom, hogy különféle ismerőseim kiírják: "ma valaki valami bulit?" vagy "kinek van kedve ehhez meg ahhoz?". Én nem vagyok az a fajta, aki minden fűt-fát visszajelöl, de azért vannak olyan ismerőseim, akikkel már csak köszönő viszonyban vagyok, pl. általános iskolai évfolyamtársak, ismerősök régi táborokból stb. Nyilván nem örülnének, ha én odaírnám, hogy na, én megyek veled bulizni. Akkor miért posztolják mindenkinek?
2016. máj. 21. 11:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azert irjak ki hogy lassak az ismerosie hogy o ma bulizni fog.
2016. máj. 21. 11:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy ez a szándék, de ha senki nem válaszol neki, én az ellenkezőjét vonom le. :)
2016. máj. 21. 11:25
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Miert hasznalnak facebookot egyesek?
2016. máj. 21. 11:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy lesz, aki ezt ideírja, mert elég nagy divat szidni, de ennyi erővel konyhakést se használj, mert van, aki gyilkolásra használja.
2016. máj. 21. 11:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy privátban válaszolnak neki.

Vagy az én időmben még mobilon telefonáltunk. :D

2016. máj. 21. 12:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért hogy lássa mindenki,hogy ő a világon van. Vagy ez kimondottan csak egy személynek szól,csak hogy ránéz zen
2016. máj. 21. 12:28
 7/11 MZ.per.X ***** válasza:
És te képes vagy ezen fennakadni?
2016. máj. 21. 14:04
 8/11 anonim ***** válasza:
mindennek van hátránya és előnye
2016. máj. 21. 14:07
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem akadtam fenn, feltettem egy kérdést. Szerintem nem csak azon kell elgondolkodni, ami világméretű probléma, bajnak tartom, ha te csak azon gondolkodsz el.

Többieknek köszönöm.

2016. máj. 21. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát... biztos én vagyok a h.ü.lye, de szerintem azért, mert el akar menni bulizni, és társaságot keres hozzá. Az ember nem szívesen megy egyedül bulizni (az úgy már nem buli), a facebook pedig pont az a "hely", ahol a lehető legtöbb ismerősét eléri a lehető legrövidebb idő alatt (nem kell egyesével felhívogatni az embereket, stb.), bárki hozzászólhat, akit érdekel, szóval kb. a legalkalmasabb erre a célra.

De mondom, lehet h én kombinálom túl... xD

2016. máj. 21. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!