Herby, Dancsó, Unfield, Goodlike és társaiknak miért van annyi feliratkozójuk? Csak szerintem nem közvetítenek ezek a csatornák semmilyen értéket?
Mindegyik videó.. amik az elsők között került fel, hordoz értéket, és persze ha normálisan van megszerkesztve.
a 120. vérpistike minecraft videója nézőknek nem hordoz értéket, vérpistikének igen, mert megtanulja kezelni a videószerkesztőt egy renderelés erejéig.
Még Molnár Krisztián videója is hordoz értéket, mert szerintem nagyon jó példája a fiatalságnak.. pontosabban hogy hova kerülhetnek.
Herby- még régebben nézegettem tőle néhány videót, volt köztük pár vicces, de a nagy része semmiről nem szól, felejtős.
Szalay Isti- aranyos, mosolygós, vidám srác, de ennyi :D, nem egy maradandó élmény a videói, főleg ezek a kóstolós marhaságok, ő is felejtős.
Goodlike- nem ismerem, nem tudok róla nyilatkozni.
Unfield- ... . "Kitalálom mire használják a nők!" és az ehhez hasonló viedók wtf? Meg a kedvencem a Bözsi nénis, Zsanettes reakció videó. Eljátssza a nagy ártatlant, hogy jajj ezeket nem ismerem, most nézem meg először, fapofával megnézi a videókat, majd közli okoskódó hangnemben, tök komolyan, hogy jajj ezek nem is viccesek, hülyék vagytok hogy ezt nézitek :). Húha, nagyon bölcset szólt a 17 éves gyerek :D.
Dancsó Peti- FreddyD kapcsán ismertem meg pár éve (majd rá is kitérek :)), bevallom őszintén először nagyon nem tetszett a beszédstílusa, érződött, hogy előre megírta a szövegét. Utána megszoktam, és pont ettől lett számomra szerethető, mert igényes, kidolgozott videói voltak, a poénjai is tetszettek. DE!!! Mint már írták sokan, egy idő után átesett a ló túloldalára, a videómánia epizódok ritkultak, helyette jöttek ezek a s.ar kérdezz-felelek meg az egyre gagyibb szakszerűen videók, ja meg ugye a sokat emlegetett bárány (amúgy Marilyn a neve :D). Nálam az tette fel az i-re a pontot, amikor az egyik videóban a partvis nyelét feldugta Marilynnek. Nagyot csalódtam benne, még fel vagyok rá iratkozva, de ha látom az új videókat, nem érzek késztetést, hogy azonnal megnézzem (régen mindig nagyon vártam az új epizódokat).
Molnár Krisztián- jajjajjjjj... Ha vizsgák előtt nagyon fáradt vagyok, de még tanulnom kell, megnézek tőle 1 videót, és egyből felmegy a vérnyomásom :D. Borzasztó, tudom, hogy nem százas a gyerek, na de hol vannak a szülők???? Volt egy videója, amiben Anna szerelmét ajnározta, az kifejezetten rémisztő volt ("puszilom a puncidat", wtf?!?!), be kéne zárni a gyereket. Ehelyett elmennek nyaralni, és felveszi ahogy zabál.
Éééés jöjjön FreddyD, a nagy kedvencem, sajnos a fiatalabb korosztály nem ismeri, pedig szerintem nagyon jó videói vannak/voltak, most nem akarom oldalakon át dicsérni, a lényeg, hogy ő az egyetlen, aki tudta, hol a határ :). A rosszpc játékok ötlete ugye az AVGN-től jött, de amúgy nem majmolta a sok videóst, nincs többszáz kérdezz-felelek, unboxing, mittudoménmilyen dögunalmas videója. Nekem az a legszimpatikusabb, hogy szerény, nem akarja, hogy felismerjék, ezért maszkban van/volt mindig. Számomra ő az abszolút kedvenc, ő nem egy tucat videós, mint a maiak, akik egymást utánozzák, és semmi humoruk nincs :).
19. hozzászóló
Szinte fájt elolvasnom a válaszodat. El nem hiszem, hogy te 13 évesnél idősebb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!