Ti ha WC-n vagytok mit szoktatok mondani mikor valaki bekopog?
Figyelt kérdés
Ha egy közösségi teruleten vagytok és elkell mennetek meglátogatni a mosdót és valaki kopog mit mondtok a "Foglalt" vagy a "Vannak bent" vagy valami mást?2016. máj. 14. 23:54
21/27 anonim válasza:
Nem mindenhol lehet bezárni, nem mindenhol lehet látni, hogy piros vagy zöld, és általában ahol nem lehet bezárni, ott nem kopognak a bunkók, csak simán benyitnak.
22/27 anonim válasza:
ahol be lehet zárni, ott is rángatják, mint a hülye, sokszor még azután is, hogy kiszóltam...
23/27 anonim válasza:
"Ha közelebb hajolsz a kulcslyukhoz, eregetek neked valami szépet, csak neked, csak most. :)"
24/27 anonim válasza:
Milyen kis kedves vagy, 23-as. :D
25/27 anonim válasza:
"A "vannak"-ra én visszakérdeznék, hogy "vanNAK? Hányan?""
Rosszul teszed, mert a többes szám a magyarban általános alanyt jelöl, a passzív szerkezet helyett/ellett használandó.
26/27 anonim válasza:
Amúgy az engem is érdekelne, mi a francért rángatja a sok bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!