Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismeri valaki Pécsen azt a...

Ismeri valaki Pécsen azt a csajt aki hajléktalan vagy nem tudom én mi, egy roma, aki megy végig az utcán a kukából eszik és végig üvölti az utcákat?

Figyelt kérdés
K*a anyázik, beleköt fűbe fába . Aggódom érte, tegnap egy burzsuj pali kiszállt a kocsijából mint egy elmebeteg rohant felé és úgy leburította a földre, hogy az ablakból hallottam, hogy csattant a csaj feje a kövön . Utána bitang módon vissza ült a kocsijába és elhajtott !

2016. máj. 10. 18:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

# 7

Érzéketlen egy ember vagy te .

2016. máj. 10. 18:37
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

Te vagy kamuzol vagy álszent vagy.

Ne haragudj, de ha te látod, hogy valakit ellöknek és úgy gondolod, hogy komoly belső sérülései lettek, akkor miért nem hívod ki a mentőket???

Vagy te sem vagy olyan jólelkű, mint ahogy most itt be akarod állítani. Vagy nem is történt semmi. Vagy pont a kedves hajléktalan támadott rá a férfira!

2016. máj. 10. 18:39
 13/21 anonim ***** válasza:
29%
78 %-os csak nem te vagy az elkövető, hogy ennyire nyomod az igazadat ?
2016. máj. 10. 18:42
 14/21 A kérdező kommentje:
Azért az megnézném, hogy az országos elmegyógyintézetben ez lett e volna a dolgok elintézési módja és így kell e kezelni egy ilyen helyzetet és egy embert .
2016. máj. 10. 18:45
 15/21 anonim ***** válasza:
39%

13: Dehogy! Én nem bántanék senkit sem. De ha valaki ráüvölt és beleköt valakibe, akkor már nehogy őt kelljen sajnálni.

Majd ha lesz gyereketek és belé fog kötni, akkor is a kötekedő hajléktalant sajnáljátok majd, és nem a gyereketeket?

Egyébként meg a kedves kérdező nem válaszolt a kérdésekre, hogy miért nem hívott mentőt, ha szerintem annyira megsérült a nő?

2016. máj. 10. 18:54
 16/21 A kérdező kommentje:
Amikor valaki feláll a két lábára akkor semmi nem indokolja a mentőhívását, viszont ! a belső sérülés akár 1 nap múlva elképzelhető, hogy jelentkezik ! De! Ne engem vonogass kérdőre, hanem azt a köcsögöt aki valakinek kárt okoz vagy elveszi az életét és a feselőséget nem vállalja, hanem elmenekül mint egy patkány . Meg azt a rakás egyetemistát akik közvetlen közelről nézték ezt az egészet végig meg azt a pár embert akik szintén nézték az eseményeket és közben telefonáltak, kinek ?, ezek szerint nem az illetékeseknek .
2016. máj. 10. 19:01
 17/21 A kérdező kommentje:
Ha engem provokál valaki vagy belém köt, kihívom a rendőröket maximum és nem egyből kést rántok és nem szúrom szíven .
2016. máj. 10. 19:03
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

16: De te sem tettél semmit sem :)

Szóval a többiek gonoszak, hogy nem tettek semmit, csak te nem. Értem!

Most akkor komolyan megsérült vagy nem? Ha igen, miért nem segítettél? Ha meg csak feltételezed, akkor miért nem kérdezted meg tőle, hogy hogy van.

Te sem vagy jobb semmivel sem másoknál.

2016. máj. 10. 19:03
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

De hát őt sem szúrták szíven és nem is ölték meg. Ne dramatizáld már ennyire.

Te vagy az a nő, vagy mi? :)

2016. máj. 10. 19:04
 20/21 A kérdező kommentje:
Én se tettem semmit ? Kiírom majd ide a lelked békéjéért hogy hányszor mit és mikor és hogyan tettem . Ha lent az utcán állok, valszeg felírtam volna az ipse rendszámát és kihívtam volna a rendőröket, és utána küldtem volna, nem mint az a sok bámészkodó birka ember .
2016. máj. 10. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!