Ismeri valaki Pécsen azt a csajt aki hajléktalan vagy nem tudom én mi, egy roma, aki megy végig az utcán a kukából eszik és végig üvölti az utcákat?
# 7
Érzéketlen egy ember vagy te .
Te vagy kamuzol vagy álszent vagy.
Ne haragudj, de ha te látod, hogy valakit ellöknek és úgy gondolod, hogy komoly belső sérülései lettek, akkor miért nem hívod ki a mentőket???
Vagy te sem vagy olyan jólelkű, mint ahogy most itt be akarod állítani. Vagy nem is történt semmi. Vagy pont a kedves hajléktalan támadott rá a férfira!
13: Dehogy! Én nem bántanék senkit sem. De ha valaki ráüvölt és beleköt valakibe, akkor már nehogy őt kelljen sajnálni.
Majd ha lesz gyereketek és belé fog kötni, akkor is a kötekedő hajléktalant sajnáljátok majd, és nem a gyereketeket?
Egyébként meg a kedves kérdező nem válaszolt a kérdésekre, hogy miért nem hívott mentőt, ha szerintem annyira megsérült a nő?
16: De te sem tettél semmit sem :)
Szóval a többiek gonoszak, hogy nem tettek semmit, csak te nem. Értem!
Most akkor komolyan megsérült vagy nem? Ha igen, miért nem segítettél? Ha meg csak feltételezed, akkor miért nem kérdezted meg tőle, hogy hogy van.
Te sem vagy jobb semmivel sem másoknál.
De hát őt sem szúrták szíven és nem is ölték meg. Ne dramatizáld már ennyire.
Te vagy az a nő, vagy mi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!