Srácok! 162 cm-es magasság,40-es lábméret. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
15/L2016. máj. 8. 18:24
11/15 anonim válasza:
Köszi utolsó:')
36/7es lábaim vannak
12/15 anonim válasza:
Lehet hogy ez most nem ide tartozik de én 12 éves fiu vagyok és 161 cm 43-as láb.
Most akkor valami mutáns vagyok vagy mi?
Basszus nem fér be a tesizsákomba a cipőm 😂😂😂
13/15 anonim válasza:
Szerintem egy fiút/férfit sem zavar, ha egy lánynak picit nagy a lába... :')
Utolsónak: egyáltalán nem vagy mutáns, én 13 évesen 181 centi vagyok és 46-os a lábam... :')
14/15 anonim válasza:
Na ne már... ameddig nem láttam ennek a kérdésnek a válaszait egész jól éreztem magam a bőrömben.. Miért számít ez nagynak???:o Én csak 161 cm vagyok 40-es lábbal és hát... én nem érzem furának, mondjuk én hozzá is szoktam, szóval.... 17/L
15/15 anonim válasza:
Bárcsak akkora lábam lenne, mint neked. Nekem 172 centihez van 42-43-as lábam, és még növésben vagyok... (15/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!