Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, hogy néz ki az ideális...

Edlanders kérdése:

Lányok, hogy néz ki az ideális férfi fenék?

Figyelt kérdés

A kérdés akkor fogalmazódott meg bennem, mikor az egyik csaj barátom kicsit ittas állapotba elkezdte sorolni kinek mennyire jó a feneke...

Képekkel lehet illusztrálni 😉

2016. máj. 7. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szívem, ugyanilyen szőrös a lábam, ha hagyom visszanőni. A combomon két centis szőrös nőnek.

Nemcsak pihe nők vannak, örülj neki, hogy csak olyanokkal találkoztál.

Ráadásul a bajszomat nem is borotválhatom, mert az milyen már, hanem csipesszel kell nekiesni. Képzeld el, hogy hófehér bőrön milyen feltűnő a fekete bajusz. És képzeld el, hogy nem csak egy-két szál, hanem annyi, mint neked. Mit szólnál, ha a bajszodat egyesével kéne kitépkedni? Egy fél napod rámenne.

Plusz ott van még a szakállam, az államon és az arcom oldalán is. Bizony. És ez még csak a fejem.

Én is boldog lennék, ha elvárás lehetne, hogy a másik teljes testet szőrtelenítsen, és csak a finom puha bőrét élvezhetném.

(Mielőtt beokoskodik valaki, endokrinológus szerint teljesen normális.)

2016. máj. 8. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy olyan sűrű szőrzeted van, mint egy férfinak. Pusztán túldramatizálod. Egybefüggő szakállad se nő és harcsabajszod sem lesz, pusztán van pár hosszabb száll, de valószínűsítem, hogy nem egybefüggő. Ha ennyire zavar, akkor szedesd ki lézerrel vagy mi. Én biztos nem csinálnék ilyet.
2016. máj. 9. 13:44
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
ha csak pár pihe van a nőn, akkor gondolom nem is zavarna téged, ha nem szedné le :D
2016. máj. 9. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:
É
2016. máj. 10. 11:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Mivel alapvetően mackósabb férfiakhoz vonzódom, szeretem a nagyobb, kerekebb fenekeket. Az nem baj, ha nem überfeszes. Kisebbekből is a kerekebbek jönnek be.
2016. máj. 10. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!