Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez? Ti mit gondoltok?

Róbert dávid kérdése:

Miért van ez? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm 2 hetet voltunk párkapcsolatban, aztán ő mondta hogy csak maradjunk barátok én megértettem , viszont úgyis találkoztunk hogy csak barátok vagyunk semmi komolyabb nekem ez kellemetlen volt és megmondtam neki hogy ne nagyon találkozgassunk,na most képtelen vagyok elfelejteni küldök neki sms t minden második nap , miközben ő mondta hogy megismert egy pasit, tudom én ezt hogy már teljesen reménytelen de hogy tudnám végleg elfelejteni?érzek én iránta valamit? lehet ez ennyi idő alatt?
2016. máj. 4. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne irogass neki, próbáld meg elfelejteni. Az idő mindent megold.
2016. máj. 4. 17:22
 2/2 anonim ***** válasza:

"úgyis találkoztunk hogy csak barátok vagyunk"

Mert a barátok találkozni is szoktak ám!

Mondd meg neki, hogy neked nem megy a barátkozás, te csak mint barátnő szerettél volna rá tekinteni. És menjetek mindketten a magatok útjára.

2016. máj. 5. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!