Hogy hívják az ilyen embereket?
Sziasztok!
Olyanra gondolok aki mindig szomorú. Egész nap kedvtelen, nincs életkedve, folyton egyedül akar lenni, úgy érzi utálják. Utálja magát is. Rengeteg baja van és meg akar halni. Mindig szomorú zenéket hallgat.Vágja magát, néha nyugtatózik is. Szereti ha szenved. Mindig sír, főleg este órákat. Ez valami pszichés betegség? Meg egyik percben nagyon kedves és utána meg nagyon ideges lesz...Egyszer normális, egyszer agresszív. Ha köszönnek neki már attól ideges lesz. Folyton szomorú és fáj a lelke, de úgy hogy levegőt is alig bír venni mert fáj a szíve...mellkasában egy különös szorítást érez, össze tudna omlani.Gyomorgörcsbe van. Nagyon szenved. Szerintem ez egyáltalán nem normális. Valami pszichés betegség lehet? Mi lehet ennek a neve? Hogy hívják az ilyen embereket?
Ezt most nagyon komolyan kérdezem és szeretnék normális válaszokat illetve véleményeket kapni.
Előre is nagyon köszönöm!
Értem. Köszönöm a válaszokat!
Akkor depressziós vagyok...
Igen ezek a testi tünetek a problémáim miatt vannak valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!