Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok írnátok véleményt,...

Lányok írnátok véleményt, vagy hogy mi az első benyomásotok rólam? (kinézet, stb. ) Képek lent küldöm.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. máj. 1. 22:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Pedig szerintem is tucat :/

De csak a hajad miatt. Amúgy aranyos, kisfiús arcod van.

17/l

2016. máj. 1. 22:28
 12/21 anonim válasza:
75%

Szerintem aranyos vagy és helyes :) és nem tucat.. tudod, itt már semmi sem jó. Ha "különcnek" néznél ki, akkor az lenne a gond.

Rám is sokan mondják, hogy "tömeg", miközben egyáltalán nem érzem magam annak, abban járok ami nekem tetszik stb, viszont régen abszolút más voltam. Fiús, semmi sem érdekelt, lányos dolgokat utáló..

Alig volt barátnőm, az anyukám is meg akart változtatni (!), egy fiú sem vett észre. Idővel változtam, de nem miattuk, és hirtelen minden sokkal másabb lett....

Csak azt szerettem volna mondani, hogy ne hallgass rájuk! Nekem egyáltalán nem jutott a képre nézve eszembe az, hogy tucat. Inkább olyan félénkség jött le nekem, de mondom, helyes vagy. :)

17/L

2016. máj. 1. 22:31
 13/21 anonim ***** válasza:

Helyes az arcod, a hajad valóban olyan, mint sokaknak, de nekem meg barna és hosszú, szóval akkor én is tucat lennék?

A stílusod, magassagod, testfelépítésed annyira nem látszik a képekből, pedig az is sokat jelenthet.

2016. máj. 1. 22:53
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
Aranyosnak talállak, bár a második képen kicsit tényleg olyan sunyin nézel:D De első benyomásra normálisnak tűnsz:)
2016. máj. 1. 23:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Rendben vagy.
2016. máj. 2. 00:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Átlagosan helyes.

De a tekinteted nem áraszt túl sok megbízhatóságot...

2016. máj. 2. 01:46
 17/21 anonim ***** válasza:

Olyan ,,túl csajozós pasinak,,tűnsz .

Tetszenèl talán, ha ehhez a külsôhöz egy aranyos szerèny tulajdonságokkal rendelkező èl.

2016. máj. 2. 11:58
 18/21 anonim ***** válasza:

Kis édes :P Élve felfalnálak! :P

22L

2016. máj. 2. 13:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem szexi vagy! :)

14/L

2016. máj. 2. 15:27
 20/21 anonim ***** válasza:
páwa
2016. máj. 2. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!