Miért nevetek olyan dolgokon amiken nem illene (kellene)?
Figyelt kérdés
Pl az osszes horrorfilmen és néha a gyilkosságokon is. Amugyis vannak furcsa dolgaim,most felesleges lenne mindenre rakeresnem miért van.De ez az amire ha nem figyelek oda a legjobb barátnőmon kívül mindenki leszol miatta.Azthihetik h direkt csinálom pedig számomra tenyleg vicces és önfeledten nevetek rajtuk.Szoval?:/2016. máj. 1. 12:47
1/11 anonim válasza:
Erre értelmes választ csak egy pszichológus tud adni. Szóval reméljük ide talál egy.
2/11 A kérdező kommentje:
Szoval úgy gondolod, hogy ez már pszichiátriai eset?: D Fu ha tudnád a többi furcsaságok.:D
2016. máj. 1. 12:50
3/11 A kérdező kommentje:
*furcsaságom
2016. máj. 1. 12:50
4/11 anonim válasza:
Ez nem azt jelenti, hogy selejt vagy, nem bántottalak! Csak az, hogy te, vagy valaki más miért úgy viselkedik, ahogy, annak pszichológiai háttere van, amit anélkül, hogy ismerne egy pszichológus nem lehet megmondani.
6/11 anonim válasza:
Nagyon rosszul fogalmaztam, bocsi, ha nem érted. Nagyon fáradt vagyok és mindjárt elalszom, szóval ha nem érted, amit mondtam, akkor szóljál, aztán megpróbálom megfogalmazni érthetően.
8/11 A kérdező kommentje:
Ertem,koszonom a válaszokat! Nem ertettelek felre.Sőt orulok,hogy értelmes választ adtál.Igen ha egyedül vagyok akkor is nevetek rajtuk tehát nem a társaság szórakoztatása végett történik.:)
2016. máj. 1. 14:55
9/11 anonim válasza:
Én is szoktam. Ha van pokol, akkor már előre melegítik nekem a helyet ezek miatt. :D
De szerintem nálunk ez öröklődik, fateromnak is borzasztó morbid humora van, nekem is és tesómnak is.
10/11 A kérdező kommentje:
Nos igen,ha van pokol akkor nekem kiemelt helyem van raja: trón.:D De nálunk szerintem nem öröklődik.:D
2016. máj. 1. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!