Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ronda vagyok vagy...

Tényleg ronda vagyok vagy csak mondják?

Figyelt kérdés
A legjobb fiubarátom mindig mondja hoyg jahj de ronda vagyok így meg ugy meg hogy lapos....na ezt követte az ő legjobb barátja is és ő is mondogatja (őt nem tartom barátomnak) szerintem nemvagyok az izmos lábak a seggem az szerintem nemrossz angyon feszes mert sokat tornázok a derekam irtó pici a hasam is jó (dícsérték már) a mellem se kicsi a korom hoz képest szerintem c/85 a hajam barna és rettentő hosszu a szemeim na az az nagyon tetszik magamba sokan dícsérték is már nemtudom miért mondják...komolyan annak tartanak vagy csak mondják? 14/l

2016. ápr. 30. 09:29
1 2
 1/19 anonim válasza:

Szia!

Mennyi idősek a fiúk? Mert hogyha hasonló korúak hozzád,akkor biztos vagyok benne, hogy csak "viccelnek" ezzel, szerintem szépnek gondolnak. Meg miért mondana ilyet a legjobb fiú barátod rád? Akkor nem is lennétek barátok. Ha rosszul esik, akkor mondd meg neki őszintén, hogy ne viccelődjön ilyenekkel, vagy vágj neki vissza te is valamivel, amikor mondja hogy jaj de ronda vagy mondd hogy de nem annyira mint te. Bár ez elég gyerekes viselkedés lenne, de mi pl. szoktuk ezt fiú haverommal és egyikünk se gondolja komolyan :)

A legfőbb az úgyis, hogy te elfogadd magad! Mert a kisugárzás nagyon sokat számít.

2016. ápr. 30. 09:35
 2/19 anonim ***** válasza:
88%

Ezek még éretlen gyerekek, akiknek fogalmuk sincs, hogy mit beszélnek, pedig nagy károkat okozhatnak ilyen megjegyzésekkel, és mint a te esetedben is, számtalanszor alaptalan dolgokkal piszkálják egymást, lehet annak az oka féltékenység, gyerekes módja az udvarlásnak, stb.

Hagyd ott ezt a "legjobb" barátodat, ha fontos vagy neki, majd bocsánatot kér, és nem mond többé ilyen ostobaságokat.

2016. ápr. 30. 10:06
 3/19 A kérdező kommentje:
hát az eggyik 14 éves a másik 16 köszönöm nagyon jólesett várom azért még a többi kommentet is :)
2016. ápr. 30. 10:22
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Attól, hogy jó alakod van meg hosszú hajad, az arcod lehet csúnya.
2016. ápr. 30. 11:48
 5/19 A kérdező kommentje:
ezaz hogy sokan mondták hogy gyönyörű arcom van és hogy szép mosolyom de nemtudom zavar hogy pont ők mondták ezt és rosszul esett és így nemtudom hogy most elhiggyem e
2016. ápr. 30. 11:56
 6/19 anonim ***** válasza:
Kérdező.. Ismerkedünk?... Én tényleg ronda vagyok.. Egy lánynak sem vagyok az esete.. F
2016. ápr. 30. 12:23
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát ha sokan mondják, hogy szép vagy, akkor nem lehetsz csúnya. Biztos csak szivatnak.
2016. ápr. 30. 12:27
 8/19 anonim ***** válasza:
73%
85/C a mellméreted? Akkor nagyon dagi csaj vagy, nagyon széles háttal. A szám (85) ugyanis a hát szélességét jelzi és csak az igazán dagiké olyan széles. Tiniként 65-ös kellett, most sokkal késòbb hordok 75-öset. és nem vagyok kifejezetten sovány. Te akkor a 85-ös hátaddal, hacsak nem kajakozol, vagy úszol versenyszerűen... olyan lehetsz, mint egy kétajtós szekrény.
2016. ápr. 30. 13:18
 9/19 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó, te meg olyan bunkó vagy, mint egy utolsó sutyerák cigány.
2016. ápr. 30. 14:23
 10/19 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy ja igaza van az utolsó előttinek. Meg abba se legyél biztos hogy amit anyuci meg apuci mond az igaz. Nincs olyan szülő aki nem ezt mondja.
2016. ápr. 30. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!