Tényleg ronda vagyok vagy csak mondják?
Szia!
Mennyi idősek a fiúk? Mert hogyha hasonló korúak hozzád,akkor biztos vagyok benne, hogy csak "viccelnek" ezzel, szerintem szépnek gondolnak. Meg miért mondana ilyet a legjobb fiú barátod rád? Akkor nem is lennétek barátok. Ha rosszul esik, akkor mondd meg neki őszintén, hogy ne viccelődjön ilyenekkel, vagy vágj neki vissza te is valamivel, amikor mondja hogy jaj de ronda vagy mondd hogy de nem annyira mint te. Bár ez elég gyerekes viselkedés lenne, de mi pl. szoktuk ezt fiú haverommal és egyikünk se gondolja komolyan :)
A legfőbb az úgyis, hogy te elfogadd magad! Mert a kisugárzás nagyon sokat számít.
Ezek még éretlen gyerekek, akiknek fogalmuk sincs, hogy mit beszélnek, pedig nagy károkat okozhatnak ilyen megjegyzésekkel, és mint a te esetedben is, számtalanszor alaptalan dolgokkal piszkálják egymást, lehet annak az oka féltékenység, gyerekes módja az udvarlásnak, stb.
Hagyd ott ezt a "legjobb" barátodat, ha fontos vagy neki, majd bocsánatot kér, és nem mond többé ilyen ostobaságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!