Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez pszichologiai betegseg?

Ez pszichologiai betegseg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy ideje eszrevettem magamon, hogy szinte senkiben nem bizom. Vagyis van egy kis reszem aki azt gondolja, hogy en ugysem vagyok eleg jo, biztos el fognak hagyni stb. Az onbizalomhiannyal tisztaban vagyok. Am neha ok nelkul elkezdem cseszegetni, szavakkal bantani a masikat es rajottem azert csinalom, hogy utana megmutassa mennyire szeret, hogy nem hagy el. Ez micsoda? Emlekszem gyerekkent is volt, hogy direkt elloktem magamtol a kutyam, hogy utana visszakonyorogje magat. Nem akarok beteg lenni es latom, hogy ez nem normalis dolog, de neha csak elojon, Mintha nem tudnam megallitani. Olyankor eszre sem veszem, hogy ez kezdodik el bennem. Mi ez?
2016. ápr. 30. 06:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem betegség, de pszichológiával kapcsolatos :)
2016. ápr. 30. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!