11/16 anonim válasza:
A hőstől messze áll. Főleg, mivel masszívan konzervatív republikánus, és a megnyilatkozásaiból eléggé lejön, mennyire nem fogja fel, miket él meg az LGBT közösség, aminek ő is a tagja ugyan, de nyilván milliomos médiahírességként kicsit más az élettapasztalata.
Harvey Milk hős volt. A Stonewall lázadás részvevői hősök voltak. Lili Elbe hős volt. Caitlyn Jenner médiahíresség, aki történetesen transznő is. Ne keverjük össze.
12/16 anonim válasza:
Nem. Bátor nő, hogy felvállalta magát a média előtt, és elismerést váltanak ki belőlem az olimpiai eredményei. De mivel jelenleg egy reality sztár, és a Kardashian-Jenner klán tagja, egyidőben irritál is...
13/16 anonim válasza:
Azok alapján, amit eddig hallottam róla eleg undorító személynek tűnik. És nem, nem azért, mert transzgender, semmi bajom nincs velük.
14/16 anonim válasza:
Ha transznak lenni és az átalakulást végigvinni hőstett, akkor az. Én is transznemű vagyok és büszke magamra, hogy egyedül végigcsináltam, de nem vagyok odáig, hogy hősként ünnepeljenek. Plusz neki rengeteg pénz állt a rendelkezésére, hogy jó külsejű nőt faragjanak belőle. Jól élt az eszközeivel, de ez nem teszi a szememben hőssé, csak életrevalóvá.
15/16 A kérdező kommentje:
És most tényleg nőként kéne kezelnem? Csak mert nem tudok nem felnevetni amikor azt látom hogy úgy utalnak rá. Én csak egy beteg embert látok akinek az állapotát kihasználván sokan sok pénzt szednek össze.
2016. máj. 7. 19:31
16/16 anonim válasza:
Illik a transzneműeket azon nem szerint kezelni, amelybe tartozónak tekintik magukat. Ha ez neked nem megy, hát nem megy, kötelezni erre senkit nem lehet. Szerintem ahhoz képest, hogy milyen idősen fogott bele, jól sikerültek a műtétei, egész nőiesnek néz ki. Boldognak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!