Ajándék ötlet tippek?
Kedves válaszoló! A segítségedet kérem egy fontos ügyben. Végzős diák vagyok. Az egyik spanommal együtt ő olimpikon...gerelyhajító én pedig szavaló vagyok,két olyan ember aki a 4 év alatt az iskola hírnevét gyarapította. Jó ember ismerő vagyok,de ajándékozásban magamra maradtam...tunk a barátommal...Van egy tantárgy aminek köze nem lesz az életünkhöz,és ebből a tantárgyból..eléggé bukásra alátunk...de a tanárnő annyi lehetőséget...és segítséget adott a javításra...hogy mind 2-en átmentünk...Ő az egyik legértelmesebb tanár a földön...Karakán...szigorű...de vajból van a szíve. Szereti a diákjait...és nagyon jó stílusa és modora van. Ért az emberekhez. (jövőre igazgató lesz). Van olyan,hogy mond valamit (ami vicc) és valaki komolyan veszi...mert annyira szigorú hangja van. Szóval a lényeg a lényeg. Illik meghálálni ezt a sok jó cselekedetet. Nyílván ha sikerül a fősuli küldöm majd neki a tiszteletjegyeket(színház) és barátom is az olimpiai dolgokat. De így a vége előtt 1-2 nappal van valami amivel meg akarjuk lepni ...Egy nagyon erős temperamentumú embernek aki szereti a whiskeyt (legalább is ezt mondja,meg mivel nő hiába mondja de a virágot is szeretnie kell) ...NEM ALKOHOLISTA...ezt a whiskey-t is csak poénból mondja szerintem...(bár ki ne szeretné a jóféle whiskeyt) ...:D válaszaitok előre is köszönöm!
Üdv
Áron
Szavaló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!