Miért ilyen a tesóm?
Nagyon szép lány,sok bókot kap,udvarolnak neki,de ő egyáltalán nem tartja magát szépnek. Azt sem szereti ha dicsérjük a haját,bármi szépet mondunk rá,utálja ha fotózzák,ha mégis megengedi,akkor sose nézi vissza a képet,mert nem akarja magát viszont látni. Mindemellett viszont elég hiú,nem megy ki az utcára anélkül,hogy ellenőrizze a sminkjét (nem vakolat van rajta,csak a szeme van ki húzva szemceruzával).
Pasizni sem nagyon akár,pedig látszik rajta,hogy szüksége lenne valakire.
Miért ilyen? Tudok valahogy neki segíteni?
Nincs önbizalma.
Legbelül szerintem igen is tetszik neki ha dicsérik de gondolom nem szereti ezt ki mutatni...
Szerintem csak szerény. Mi, mit vársz? Hogy felvágjon, hogy jaj, nekem mindenki csak azt mondogatja hogy szép vagyok????
Uhh, már ez sem megfelelő?
Persze én sem azt várom,hogy egy beképzelt liba legyen,de van,hogy hozzá se lehet szólni,mert ő úgy látja,hogy ő ronda. Tök rossz kedve van olyankor,bármit mondunk semmit nem ér.
Alsós korában egy ideig csúnyának csúfolták,lehet,hogy emiatt lett ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!