Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, nektek mitől függ ki...

Lányok, nektek mitől függ ki mellé ültök le buszon metrón?

Figyelt kérdés
Csak egyszerűen ülni akartok, kicsit sem játszik a szimpátia?
2016. ápr. 21. 13:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mellém sokszor ülnek le lányok de nem mindig ugyanott utazok. Kivi lennék lehetne e ezzel valószínűségszámítást csinálni. Pl mennyi esély ha sok a hely de ajtónál ülök és vki keveset megy, vagy pl hangosan hallgatnak zenét mögöttem etc érdekes lenne egy ilyen számolás. Köszi a válaszokat
2016. ápr. 21. 16:30
 12/21 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Szívesebben ülök le nő mellé, illetve nem szeretek leülni idősebb férfiak mellé, de ha csak ott van hely, leülök, ha választani tudok, akkor inkább nem oda ülök. Ezen kívül elég, ha nem büdös az illető.

Távolsági buszon meg oda, ahol van hely és amelyik oldalról kevésbé ér a nap :D

2016. ápr. 21. 16:53
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem nagyon érted. Az, hogy valaki nem büdös, nem szimpatikus, hanem alap.

Szimpatikus akkor lehet valaki, ha ismerem.

2016. ápr. 21. 16:56
 14/21 anonim válasza:
100%

Ne legyen büdös, koszos, igénytelen, esetleg bolond az illető, ez a fő szempont.

Különben meg kb. 2 másodperced van eldönteni, hogy ki mellé ülj, mert vagy indul a busz, vagy a többi ember akar közlekedni, és te elállod az utat, szóval nincs annyi időd válogatni. Mondom, ha nem illenek rá azok, amiket az elején fölsoroltam, akkor nekem már buszozáshoz szimpatikus az illető, legyen fiatal, öreg, nő, férfi, stb...

2016. ápr. 21. 18:10
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az egyetlen szempont, hogy ne "terjeszkedjen" az illető. Tehát olyan mellé nem ülök le, aki önmagában elfoglal másfél ülést. Akár azért, mert kövér, akár azért, mert terpeszben ül, akár azért, mert maga mellé rakja a csomagját. Na ilyen mellé nem ülök. Még nekem lenne ciki megkérni, hogy bocs, de nem húzódnál vissza a saját "térfeledre", hogy én is elférjek!? :/

Idősek mellé sem szívesen ülök, de általában azért, mert közöttük van olyan, akik szeretnek beszélgetést kezdeményezni. Én pedig utálok idegenekkel beszélni. A fiataloknak hála égnek nem szokása hozzám szólni.

30/N

2016. ápr. 21. 18:29
 16/21 anonim ***** válasza:

Legyen tiszta, ne viselkedjen taszítóan (hiába jól öltözött, illatos, jóképű, ha a olyan hangosan hallgatja a mulatóst, hogy még a mellette ülő is halláskárosodást szenvedhet akkor nem ülök mellé.) Ne terjeszkedjen: túlsúly, nagyterpesz.

Idősek mellé nem szívesen ülök, kellemetlen az idős szag és szeretnek beszélgetni.

Férfiak mellé sem szeretek leülni.

2016. ápr. 21. 19:58
 17/21 anonim ***** válasza:
81%

Ilyenkor a szimpatikust ne értsd félre.

Szimpatikus ahhoz, hogy pár percet mellette üljek némán, nem ahhoz, hogy leszopjam.

2016. ápr. 21. 20:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van egy alap "szaga", meg más frissen fürödve meg más egy egész napos fizikai munka után. Én elég sok szagra immunis vagyok, ha úgy vesszük, már több, mint 30 éve tömegközlekedek. De vannak olyan szagok, amik erőteljesebbek és jobban érezzük büdösnek, pl. ilyen a hagymaszag, a dohányszag, a cipőd talpán lévő kutyaürülék szaga, amibe felszállás előtt léptél bele, a túl sok parfüm is akár, bizonyos betegségek következtében is erőteljesebb szagot vesz fel az ember teste, van egy tipikus émelyítő savanyú szag, amit szerintem mindenki ismer.

Ez a fajta szimpátia viszont különbözik attól a szimpátiától, ami két egymásnak tetsző ember között alakulhat ki párkapcsolattá.

2016. ápr. 21. 21:35
 19/21 A kérdező kommentje:
Igen mindent értek itt arról a szimpátiáról beszélek ami a benyomást kelti elsőnek. Mert mindenki kisugároz valamit. Ha peig választhatsz egy büdösebb de nem koszos vagy egy fiatal huszonéves srác közt, hova ülsz? Ezt hivják szubjektív szimpátiának. Ti magatok írtátok hogy vannak szempontjaitok. Valóban, vanak emberek akik taszítanak.
2016. ápr. 22. 06:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, lehet, hogy egyik mellé sem ülök le, mert pl. pár megálló múlva leszállok, vagy egyik mellett sincs szabad hely, vagy mindkettő a jármú belsejében van, vagy történetesen én megyek messzire és belülre megyek, hogy ne akadályozzam azokat, akik hamarabb szállnak le. Nagyon kevés olyan ember utazik a tömegközlekedésen, aki mellé nem vagyok hajlandó leülni. Első szempontom nem a személy, ha leülök, hanem az ülőhely elhelyezkedése az utazási stratégiám szempontjából.
2016. ápr. 22. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!