Lányok! Mi a véleményetek az ilyen fiúról? ^^ (Lent van még infó. )
Figyelt kérdés
Olyan barátom van, aki teljesen nyílt, szinte mindenhez hozzátud szólni, humora is van, és ráadásul rocker :) viszont egy témában nincs otthon, de abban nagyon nincs, ez pedig a szex és az ehhez tartozók...xd Nem viseli könnyen az érintkezéseket, főleg ha én simogatom. (Ja és elég piszkafa, mint alkat.)2016. ápr. 21. 03:20
1/3 anonim válasza:
Hány èves? Lehet mèg nem èrt még még a szexre.
2/3 anonim válasza:
fiú létére nem ért a szexhez? hát sztem akkor te leszel a tanító ebben most. az ilyen nyuszifiúknak az való amúgy h egy nagyon vagány, bevállalós csajszi kegyetlenül adjon neki aztán meglátod pár hét alatt elfelejti a félelmeit. legyenek váratlan, hirtelen meglepetéseid neki, pl ahogy haza értek, azonnal térdelés és ne foglalkozz azzal, ha nem akarja, hiszen nyilván akarja, csak kis nyunyuska. volt nekem is ilyen haverom, aztán megváltozott mikor egy nagyon életre való lány kezelésbe vette.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, nekem így tetszik ahogy van, csak érdekelt, ki mit gondol... :D
2016. ápr. 21. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!