Csajok, egy kis közvéleménykutatás: Johnny Depp, Brad Pitt vagy Leonardo Dicaprio?
Melyik a legjobb pasi?
Illetve nektek melyik híresség jön be legjobban akár rajtuk kívül?
Kort nemet írhattok!:)
Leonardo Dicaprio
Bár mostanába nagyon leépült
17/L
A 3 kedvencem! 😆😆
De sorrendben talan igy: Pitt, Depp, DiCaprio
Brad Pitt egyszeruen mindenhigy bejon.
Fiatalon, hisszu hajjal, rovid hajjal, igy, kicsid oregedoben is, o egy orok jo pasi.
Dicaprio fiatalo nagyon jol nezett ki, most mar a gazdag kulsejet leszamitva egy atlagos kozepkoru ferfi.
Johny Depp igazabol attol fuggoen nez ki jol, hogy hogyan van megcsinalva.
Nehany filmjeben jo pasi, nahanyban nem.
Pl a csokoladeban oda voltam erte.
De az orra es a szaja nekem mi dig fura volt.
Osszessegeben:
Brad Pitt a nyero nalam.
Szerinttem Johnny Depp olyan sablonos, és tipikusan mindenki érte van oda. Most kb ő a legfelkapottabb szinész, a Disney, és az Amber Heard botrány is. Nos...Brad Pitt. Eszméletlen jó szinész, viszont totálisan nem néz ki jól. Nem csúnya pasi,de pl leo 100000000000-szer lekőrözi.
Szóval ezért az a véleményem, hogy egyértelműen Leo. Hiszen csodás ember, környezet védő, csodás szinészi alakitásokkal, ikonikus filmekben, jóképű, ás még sorolhatnánk a végtelenségig. Persze minden embernek vannak hibái, őt sem állitom be tökéletesnek. De túlesett a drogfüggőségen, segit a természet fenntmaradádában, túlélte a TITANIC elsűllyedését (haha) A másik dolog, amiért szidják, hogy csak is kizárólag 25 év alatti nőkkel van. Hát elmondom nektek, hogy ez azért van, mert nem szeretne gyereket. Bármilyen hihetetlennek is hangzik. Ugyan is a legtöbb 25 év feletti nő, már családot szeretne, Leo viszont nem. Mindenki azt mondja rá, hogy dagadt, csúnya, és öreg. Nos hát...48 éves, vagy is k**vára nem öreg. A másik, hogy a korához képest rohadt jól néz ki. És végül. Mért lenne dagadt? Van hasa, mert egészséges ember, de eg5yáltalán nem kövér. Megnézném, hogy aki kövérnek tartja, meg csúnyának, hogy néz majd ki 48 évesen. Egyébként november 11-én van a szülinapja, úgyhogy nem sokára 49. :))) (igen, mivel a kedvenc szinészem, és a fanja vagyok, mindent tudok róla) .......ijesztő, de tényleg mindent. Szóval Leo 4ever
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!