Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert nem nezik (bamuljak)...

Miert nem nezik (bamuljak) meg a Nők a ferfiakat?

Figyelt kérdés
En pl megbamulom a lanyokat/nőket. Ok miert nem teszik ezt forditva ? Pedig szerintem nekik is jol esik egy kicsit legeltetni a szemuket. Ne jojjonsenki se a kulturaval, meg a diszkretsegevel, meg a szolidsagaval. En is felre teszem ezeket a "jo" tulajdonsagaimat.

2016. ápr. 11. 21:10
1 2 3 4
 21/31 elwera ***** válasza:
73%

Ma a buszon egy fickó seggét néztem, de nem azért mert jól nézett ki, ellenkezőleg. Nagyon szűk nadrágban volt és túl nagy volt a segge, pedig izmos volt, de mégis valahogy nőiesebb volt mint a mellette levő nő. Szörnyülködve néztem és azt gondoltam, fúj.

Persze ha valaki helyes, ha tetszik azt is megnézem, de nem úgy bámulom, hogy ő is tudja.

2016. ápr. 11. 21:53
 22/31 A kérdező kommentje:

LoL ezert megerte kiirnom ezt :D

20F

Dobok linket uj kerdesrol ha erdekel valakit (:

2016. ápr. 11. 21:56
 23/31 A kérdező kommentje:
2016. ápr. 11. 22:05
 24/31 anonim ***** válasza:
Én például szimplán azért nem szoktam megbámulni férfiakat, mert félénk vagyok. Ha észrevennék, hogy bámulom őket, nagyon zavarban lennék, így ezt nem teszem. Helyette lopott pillantásokat vetek rá, amiket nem vesz észre remélhetőleg.
2016. ápr. 11. 22:25
 25/31 anonim ***** válasza:
33%

"mert a legtöbb nő nem tud fütyülni"

Rohanj már neki fejjel a falnak.

Azért nem nézem - én, nem "mi nők", mert én csak én vagyok - mert félek, hogy bolond - mint te - meg azért, mert régen azt mondták, ne nézzek farkasszemet a kutyával, mert támadásnak veszi.

Ha megerőszakolnak, így is azt fogják mondani, az én hibám, úgy meg a pasi mondhatja, hogy majd felfalt a szemével, úgyhogy jól megbaasztam.

De az ilyen emberek, mint te... miattuk rossz az élet.

2016. ápr. 11. 22:37
 26/31 anonim ***** válasza:
59%
paprikajancsi :D
2016. ápr. 11. 23:16
 27/31 anonim ***** válasza:
29%

"mert a legtöbb nő nem tud fütyülni"

Rohanj már neki fejjel a falnak.

Látom nem okoska nem érted az iróniát..Sebaj, egy értelmetlennel több van a földön..hát ez van

2016. ápr. 12. 01:15
 28/31 anonim ***** válasza:
Akkor magyarázd el, nyuszika.
2016. ápr. 12. 09:08
 29/31 anonim ***** válasza:
Én amikor nincs kapcsolatom, meg szoktam nézni a férfiakat, de csak magában, anélkül, hogy ismerném, egyik sem tud annyira felvillanyozni, hogy kocsányon lógó szemmel bámuljam, plusz nem vagyok állat, jólnevelt vagyok.
2016. ápr. 12. 11:06
 30/31 anonim ***** válasza:

A lányok bunkóságnak tartják, ha megbámulják őket, esetleg oda is szólnak. Ezért ha ugyanezt tennék, magukat bunkónak éreznék.

És hát igen, a megerőszakolásban is van valami. Dívik Magyarországon az áldozathibáztatás, egy nő már rá se mer nézni idegen férfira, nehogy rosszra pillantson és még ő legyen a hibás, hogy kihívóan viselkedett....

2016. ápr. 16. 02:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!