Miert nem nezik (bamuljak) meg a Nők a ferfiakat?
Ma a buszon egy fickó seggét néztem, de nem azért mert jól nézett ki, ellenkezőleg. Nagyon szűk nadrágban volt és túl nagy volt a segge, pedig izmos volt, de mégis valahogy nőiesebb volt mint a mellette levő nő. Szörnyülködve néztem és azt gondoltam, fúj.
Persze ha valaki helyes, ha tetszik azt is megnézem, de nem úgy bámulom, hogy ő is tudja.
LoL ezert megerte kiirnom ezt :D
20F
Dobok linket uj kerdesrol ha erdekel valakit (:
"mert a legtöbb nő nem tud fütyülni"
Rohanj már neki fejjel a falnak.
Azért nem nézem - én, nem "mi nők", mert én csak én vagyok - mert félek, hogy bolond - mint te - meg azért, mert régen azt mondták, ne nézzek farkasszemet a kutyával, mert támadásnak veszi.
Ha megerőszakolnak, így is azt fogják mondani, az én hibám, úgy meg a pasi mondhatja, hogy majd felfalt a szemével, úgyhogy jól megbaasztam.
De az ilyen emberek, mint te... miattuk rossz az élet.
"mert a legtöbb nő nem tud fütyülni"
Rohanj már neki fejjel a falnak.
Látom nem okoska nem érted az iróniát..Sebaj, egy értelmetlennel több van a földön..hát ez van
A lányok bunkóságnak tartják, ha megbámulják őket, esetleg oda is szólnak. Ezért ha ugyanezt tennék, magukat bunkónak éreznék.
És hát igen, a megerőszakolásban is van valami. Dívik Magyarországon az áldozathibáztatás, egy nő már rá se mer nézni idegen férfira, nehogy rosszra pillantson és még ő legyen a hibás, hogy kihívóan viselkedett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!