Azt kire mondják pontosan hogy bugris?
Figyelt kérdés
Aki mondjuk egyszerűen öltözködik és mondjuk lyukas a zoknija, ingje stb, plusz olyan pökhendi a stílusa, stb?2016. ápr. 11. 09:46
1/7 anonim válasza:
Aki bugris az szűk látókörű, buta.Még úgy is emlegetik, hogy bugris paraszt.
2/7 anonim válasza:
Akire azt is mondják, hogy paraszt.
Nem az, aki földművelésből, állattenyésztésből él és keményen dolgozik. Az pozitív jelző lenne.
A bugris negatív. Foghíjas, szakadt, lusta, buta, aki azt hiszi mindent jobban tud.
4/7 anonim válasza:
Szakadt, igénytelen ember. Régen a szegény földművesekre használták, ma olyan városban élő emberekre is mondják hogy bugris, akik inkább prolik, csak munkás ősű emberek prolizni nem szeretnek, ahogyan a paraszti ősűek meg parasztozni nem.
5/7 anonim válasza:
Igénytelen, bunkó, modortalan, illetlen, szájhős, buta...
Teljesen mindegy, hogy milyen szakmája, ill. iskolai végzettsége van!!!
Lehet az akár diplomás is, hiszen már régóta tudjuk, hogy a diplomával együtt az intelligenciát nem osztják!!!
6/7 A kérdező kommentje:
He-he. Én is pont azt vettem észre egyébként, hogy ugye az van a "köztudatban" hogy a diplomás ember az mennyire modoros, mennyire intelligens, nyugodt ember mint olyan.
Találkoztam én már sok olyan diplomással, sötét volt mint az éjszaka és "b@_zdmeg"-ezik, stb.
2016. ápr. 11. 10:42
7/7 A kérdező kommentje:
Na jó köszi a válaszokat.
2016. ápr. 11. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!