Mit gondoltok a mr busta rajongokrol?
Alvilági bárok, cigányokkal való verekedés, stb stb. Egy 24 éves sráctól meg össze vissza fosta magát.
Utána meg sorba jöttek a kihívók, Dopeman, Kicsi Dope, Escobar, Razóék nyíltan mondták, hogy bármikor bárhol, Dopeék a ringbe akarták vinni... semmi, csak a facebook üzenetig jutott a gangsta.
Vágjátok-e fanok az első Rics and Greenes interjúját ahol ő maga mondta, hogy senki nem mer EGYEDÜL face to face kiállni ellene? Ennyit róla... Hazug kutya.
B***ameg egy 24 éves "gyerek" egyedül odament hozzá meg 2 RTM eshez miközben az egyik nem más volt, mint Esco... Egyedül...
Az a féreg meg elment a francba, aztán Esco maradt ott Pajával beszélni... a sok hülye meg jön azzal, hogy dedikálása volt :D Jesszus, egy személyes ügy, méghozzá nem is akármilyen... Szégyen ez az ember... egy szégyen!
Arról nem is beszélve, hogy Bukta csak akkor mert pofázni Pajának, mikor tudta, hogy már évek óta rákkal küzd...
Meg amikor valami 20 évesnek a koncerten elkezdett k***a anyázni? Pont ő... Pont ő mer ilyeneket mondani...
Egy ilyen emberért rajongani? Hát messziről bűzlik, hogy milyen értékrendje van annak aki egy ilyen embert tisztel...
Na tisztázzuk is akkor a dolgokat.
Nem gyógyszerfüggő. Azt az RTM utálók találták ki, mert a real trill rímel a rivotrillal....
Szerintem az gyógyszerfüggő aki azt találta ki...
És igen, szerintem vannak értelmes hallgatói, rajongói is, és én pl 19 éves vagyok, nem 11.
Ezt a pletykát soktól hallottam már....
Mégis nem unalmas már?
Akkor szerintetek mégis, ha gyógyszerfüggő lenne, hogy volt képes idáig eljutni...?
Szerintem gyógyszerrel sehol sem lenne....
De bizonyára más mindenki jobban tudja saját magánál, hogy mit csinál, és milyen függő...
És már azt is hallottam, hogy "ő maga vallotta be", akkor bizonyíték???
"Nem gyógyszerfüggő. Azt az RTM utálók találták ki, mert a real trill rímel a rivotrillal....
Szerintem az gyógyszerfüggő aki azt találta ki... "
Ahhoz képest hogy 19 vagy, egy óvodás színvonalán gondolkodsz. "Hülye vagy! Az a hülye aki mondja!" szindróma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!