Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok a mr busta...

Mit gondoltok a mr busta rajongokrol?

Figyelt kérdés
Lehetnek normalis aranyos sracok is vagy atveszik tole ezt a hulye stilust es ok is ugy viselkednek a nokkel mint ahogy azt a dalban leirja a szerzo?

2016. ápr. 9. 11:37
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
42%
Rengeteg értelmes rajongója van, csak nyilván nem ők kommentelnek az oldalán, hanem azok, akik 2 szót nem tudnak leírni helyesen, ilyenkor már én szégyellem el magam miattuk. Én magamat teljesen normális embernek gondolom, tisztelem a nőket, már akit nőnek lehet nevezni. Ugyanis a Csajozós nóták nem a nőkről szólnak, hanem a k**vákról. A könyvében leírja, hogy rengetegszer voltak illegális szexbárokban pl. Szerbiában, ezeket az élményeit örökítette meg ezekben a dalokban. Egy prostituáltnak meg nyilván nem csókolsz kezet, meg nem viszel neki virágot. Nyilván a legegyszerűbb minden RTM-est egy kalap alá venni, és elítélni, de amíg nem ismersz meg valakit, addig nem tudod, milyen a személyisége.
2016. ápr. 10. 16:05
 22/42 anonim ***** válasza:
70%
Illegàlis szexbàrok, el ne hidd màr ezeket a mitoszokat amiket ez a mesemondó kitalàlt a soha nem létezett alvilàgi multjàról.
2016. ápr. 10. 16:48
 23/42 anonim ***** válasza:
64%
Mr Busta annyira alvilági és gengster mint a pitypang a mezőn.
2016. ápr. 10. 16:55
 24/42 anonim ***** válasza:
51%
Az a mesekönyve is amit kiadott egy röhej. Szerencsétlen hülye össze visza hazudik hogy mekkora magy balhékba volt benne. Veri magàt hogy soha mem drogozott, közbe évek óta gyógyszerfüggő. Egyik szavàval üti a màsikat, màr azt sem tudja mikor mit hazudott. Àlomvilàgban él, a sajàt hazugsàgait is elhiszi magànak. Ha egy ilyen figura valakinek tetszik...
2016. ápr. 10. 17:13
 25/42 anonim ***** válasza:
62%

Alvilági bárok, cigányokkal való verekedés, stb stb. Egy 24 éves sráctól meg össze vissza fosta magát.

Utána meg sorba jöttek a kihívók, Dopeman, Kicsi Dope, Escobar, Razóék nyíltan mondták, hogy bármikor bárhol, Dopeék a ringbe akarták vinni... semmi, csak a facebook üzenetig jutott a gangsta.

Vágjátok-e fanok az első Rics and Greenes interjúját ahol ő maga mondta, hogy senki nem mer EGYEDÜL face to face kiállni ellene? Ennyit róla... Hazug kutya.

B***ameg egy 24 éves "gyerek" egyedül odament hozzá meg 2 RTM eshez miközben az egyik nem más volt, mint Esco... Egyedül...

Az a féreg meg elment a francba, aztán Esco maradt ott Pajával beszélni... a sok hülye meg jön azzal, hogy dedikálása volt :D Jesszus, egy személyes ügy, méghozzá nem is akármilyen... Szégyen ez az ember... egy szégyen!

2016. ápr. 10. 19:53
 26/42 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve, hogy Bukta csak akkor mert pofázni Pajának, mikor tudta, hogy már évek óta rákkal küzd...

Meg amikor valami 20 évesnek a koncerten elkezdett k***a anyázni? Pont ő... Pont ő mer ilyeneket mondani...

Egy ilyen emberért rajongani? Hát messziről bűzlik, hogy milyen értékrendje van annak aki egy ilyen embert tisztel...

2016. ápr. 10. 19:55
 27/42 anonim ***** válasza:
27%

Na tisztázzuk is akkor a dolgokat.

Nem gyógyszerfüggő. Azt az RTM utálók találták ki, mert a real trill rímel a rivotrillal....

Szerintem az gyógyszerfüggő aki azt találta ki...

És igen, szerintem vannak értelmes hallgatói, rajongói is, és én pl 19 éves vagyok, nem 11.

2016. máj. 12. 14:36
 28/42 anonim ***** válasza:
56%
27. Mégis ezt állítják a személyes ismerősei és még ő is bevallotta.
2016. máj. 12. 14:41
 29/42 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a pletykát soktól hallottam már....

Mégis nem unalmas már?

Akkor szerintetek mégis, ha gyógyszerfüggő lenne, hogy volt képes idáig eljutni...?

Szerintem gyógyszerrel sehol sem lenne....

De bizonyára más mindenki jobban tudja saját magánál, hogy mit csinál, és milyen függő...

És már azt is hallottam, hogy "ő maga vallotta be", akkor bizonyíték???

2016. máj. 12. 14:51
 30/42 anonim ***** válasza:
72%

"Nem gyógyszerfüggő. Azt az RTM utálók találták ki, mert a real trill rímel a rivotrillal....

Szerintem az gyógyszerfüggő aki azt találta ki... "

Ahhoz képest hogy 19 vagy, egy óvodás színvonalán gondolkodsz. "Hülye vagy! Az a hülye aki mondja!" szindróma.

2016. máj. 12. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!