Normális, hogy sajnálom a vágott virágokat?
Mindig,mikor kapok egyet, vagy látok egyet, elszomorodom, hiszen ezek végülis haldokló élőlények. Még az is megfordult a fejemben, hogy halálfélelmük van, stb, és érzik, hogy itt a vég. Egyébként tényleg érezhetnek így?
Azt tudni kell, hogy az átlagnál jóval érzékenyebb vagyok, ami az életben, mint tapasztaltam, sajnos nem szerencsés.
Úgy sem élne sokáig. Nem sajnálom, pont ezért.
Mikor a párom ezzel jött, egy évig ezért nem vett virágot, majdnem elküldtem a pics.ába, mert ez inkább csak egy kifogás. Akkor mentsétek meg az egész bolygót, miért nem csináljátok???
Akkor mentsétek meg az egész bolygót, miért nem csináljátok???
Mindenki annyit tegyen meg, amennyit tud. Annyit lehet elvárni egy embertől, amennyit ő maga képes megtenni érte. Nem tudod egymagad megmegnteni a bolygót, de pl a szemetet igenis tudod szelektíven gyűjteni.
Egyébként én nem vagyok elvakult. Aki eszik pl húst, szíve joga, nem ítélem el. A szőrmehordást viszont igen. És nem, azt sem ítélem el, ha valaki szereti a vágott virágokat és rendszeresen vesz is magnak vagy másnak.
A gyakorikerdesek.hu zömével ellentétben én nem vagyok egy ítélkező fajta.Pláne nem csípőből ítélkező.
A gyakorikerdesek.hu zömével .. kimaradt a felhasználóiszó
tehát az oldalt felhasználóinak zömével....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!