Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem visszataszító...

Csak szerintem visszataszító a mai szépségideál?

Figyelt kérdés

Most:

[link]

[link]

[link]

[link]

Régen:

[link]

[link]

[link]

2016. ápr. 3. 20:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Régenre azt hittem, belinkeli Marilyn Monroe-t, Sophia Loren-t, Brigitte Bardot-t.

Ugye tudod, hogy Keira él és ma is divatban van, mert vannak, akiknek tetszik?

2016. ápr. 3. 21:26
 22/25 anonim ***** válasza:

"nem magukat a lányokat értem, hanem a ruhát, frizurat, ékszereket esetleg sminket"

Akkor nem az Emberek, hanem a Szépség/divat kategóriában kellett volna megnyitnod a kérdést, és nem a szépségideál, hanem a divat szót kellett volna használnod a címben.

2016. ápr. 3. 22:22
 23/25 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy rossz szót használtam, (egyébként siettem, ezért nem tudtam normálisan kiírni a kérdést), de hogy vitát akarok nyitni az ízlésről azt nem tudom ki miből gondolta.
2016. ápr. 3. 23:35
 24/25 anonim ***** válasza:
A legtöbb lánynak ma is visszafogott sminkje és haja van, mint a "régen" képeken, nem olyan merész, mint a "most" képeken. Az tény, hogy a ruhák változtak, de régen sem volt hétköznapi, hogy földig érő esélyiben járjanak a nők! Ünnepélyesebb alkalmakkor pedig még ma is ilyen ruhákat vesznek fel. Hétköznap viszont egyenesen lehetetlen lenne ilyen ruhákban közlekedni, dolgozni, stb.
2016. ápr. 4. 07:21
 25/25 anonim válasza:
Mindenkinek legyen meg az egyéni stílusa, nem feltétlenül kell majmolni a divatot. Manapság sok műnő szaladgál, kevés az egyéniség, eredeti szépség.
2016. júl. 20. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!