Amikor titeket feldob valami, pl kijön egy új játék vagy új anime rész vagy ilyesmi szoktatok ugrálni meg fetrengeni a földön meg minden örömötökben? Normális ez? 18f
Persze. Teljesen normális.
5 évesen.
Feldob amikor kedvenc írómtól kijön egy új könyv.
Mosolygok, boldog vagyok. (főleg ha van külön félretéve pénz rá) Nem fetrengek a földön, de ha valaki így tudja kimutatni az örömét az sem baj, csak mondjuk otthon ugráljon és csapkodjon nehogy leüssön valakit.
Nem hiszem, hogy normális lenne. Én még akkor se csinálom ezt, ha a legeslegeslegkedvencebb animémnek új részét rakják fel, max mosolygok és felkiáltok, hogy Yaaaayy!!, majd esetleg elújságolom a barátomnak, hogy most mennyire boldog vagyok ettől.
18l
Szerintem beteges, túlzásba vitted.
Nem szoktam.
Persze, aztán fogok egy kecskét és feláldozom az isteneknek. Az áldozati szertartás sokszínű. Először is az általad említett őrült kacaj és földön fetrengés elengedhetetlen. Utána a késsel kivéreztetem a kecskét, és közben üvöltözöm az író/producer nevét. A vért szétkenem az arcomon, és leülök a gép/TV elé, hogy megnézhessem a sorozatom legújabb epizódját. Míg reklám van hangosan huhogok mint a baglyok , és ugrálok a széken/ágyon.
Ha nagyon jó rész volt, egy csirkét is feláldozok, a vérével pedig felírom a falra a legújabb rész címét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!