Ha valaki nem hisz semmiben az azt jelenti hogy nem szeret senkit?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 1. 18:52
11/17 anonim válasza:
Nem kell magyaráznod, hogy mi mit jelent, én azt kérdeztem, TE mit értesz a hit alatt. Mert ez így szerintem a többségnek vallásként jön le.
Tök más kérdés az, hogy aki nem bízik senkiben, az nem tud senkit szeretni?
Egyébként hogy jött ez a gondolat? Mi váltotta ki belőled?
12/17 A kérdező kommentje:
Bízni nem csak emberben lehet: A hit meggyőződés.
2016. ápr. 5. 02:27
13/17 A kérdező kommentje:
A kedvedért harmagyára is ki emelem az ést sajnos nem tudom itt alá húzni. Ha valaki nem hisz semmiben az azt jelenti hogy nem szeret senkit és semmit? Mert aki semmiben nem hisz az elvileg a szeretetben sem hisz. Bár attól még érezheti.
2016. ápr. 5. 02:30
14/17 anonim válasza:
Ha én 70 éves férfi vagyok, őrülésig imádhatok egy 18 éves kis cafkát, miközben egy pillanatig sem bízom benne.
15/17 A kérdező kommentje:
ha nem bízol benne nem imádhatod maximum élvezheted az nem ugyan az.
2016. ápr. 5. 07:23
17/17 A kérdező kommentje:
A kérdés is ere vonatkozik mit gondoltok a szeretethez elvben kell bizalom?
"Te meg tíltod!"
Az szeretet meg az élvezet nem ugyan az. Amit szeretsz belűrűl jön amit élvezel kívűlről.
2016. ápr. 5. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!