Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tavaly anyáknapjára csináltam anyának egy gombaházat(beföttes üvegre tetten süthető gyurmát hogy úgy nézzen ki mint egy ház) ez egyik napról a másikra eltünt.kerestük mindenhol de nem találtuk meg(ez volt pár hónapja) tegnap voltam a legjobb barátnőmnél és megláttam nála azt hittem kiugrik a szívem. Nem szoltam semmit(ezt már rettenetesen bánom) majd megírtam neki hogy mi van ő meg azt írta hogy azt az anyukája kapta az eggyik munkatársától. Nem tudom mit csináljak az a gombaház nagyon sokat jjelentett nekünk!!!??2016. márc. 31. 00:19
1/3 A kérdező kommentje:
13 éves lány vagyok. Elnézésta helyesírási hibákért, csak gyorsan írtam.
2016. márc. 31. 00:23
2/3 anonim válasza:
Szia:)
Szerintem, ezt először kérdezd meg anyudtól, hogy mi hogy is van:) aztán utána barátnőddel ketten üljetek le és NYUGODTAN beszéljétek meg, nem össze veszni kell rajta, hanem eldönteni, hogy mi hogyan tovább! Szerintem elég okosak és értelmesek vagytok ahhoz, hogy ez meg tudjátok dumálni:) sok sikert:)
amúgy csak egy egyszerű, és szembeötlő kérdés...:
Ezt miért a(z) Egészség/Nők egészsége fül alatt tetted fel? xd :D nem azért kérdezem, mert ezzel most én csesztetni akarlak, hanem mert konkrétan megmozgatta a fantáziám így hajnalban:D
Szia:)
3/3 A kérdező kommentje:
Nem akartam oda tenni:)
2016. márc. 31. 09:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!