Lányok nektek mennyire taszito ha 1 fiunak elálló fülei
vannak?
Figyelt kérdés
Na én lennék ez a szerencsétlen flótás akinek eléggé zavaroan elálnak a füleim.Régen nagyon sokat gyunyolodtak velem csufolodtak ami elég mély nyomot hagyott bennem.Mostanra 21(F) évesen ott tartok,hogy már kerülöm a társaságokat,mert csak kinevetnek..
Ebböl adodoan képzelhetitek,hogy hol lehet az önbizalmam. 1pl.Szégyenlek más szemébe nézni beszélgetés közben,mert még én érzem magam kinosan. :(
#9 Hát igen lányoknál annyira nem zavaró,de nekem nincs is derékig érö hajam és nem is szeretnék!
2016. márc. 30. 20:59
12/23 anonim válasza:
Esetleg képet nem tudnál küldeni, hogy mégis milyen a füled? Lehet nem is olyan vészes mit ahogy te gondolod. Illetve a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni. Ha pedig valamelyik felnőtt ezzel piszkál az csak őt minősíti.
2016. márc. 31. 23:21
13/23 anonim válasza:
Növeszd meg a hajad, hogy vmilyan szinten eltakarja
2016. ápr. 8. 16:01
14/23 A kérdező kommentje:
13.Köszönöm,hogy irtál! Probáltam már,de nagyon nem szeretem a hosszu hajat csak a csajokon :)
Egyébként az elözö kommentelöknek is nagyon köszönöm,hogy ilyen pozitivan állnak hozzá e szépséghibához(még ha amugy ki is nevetitek...).
1kisebb adag önbizalmat adtak nekem ezek a leirt sorok.
Nagyon köszönöm!
2016. ápr. 8. 21:31
15/23 anonim válasza:
Ennel nagyobb bajod sose legyen.
20L
2016. máj. 2. 21:48
16/23 anonim válasza:
Mi újság veled, van újabb fejlemény? Mire jutottál? (#8-as vagyok)
2016. máj. 6. 17:21
17/23 A kérdező kommentje:
Nem és egyre rosszabb.Már azon gondolkozom mikor dobom el ezt az életet.
2016. máj. 6. 21:43
18/23 anonim válasza:
Nekem is nagy fulem van de alig csufolnak mondjuk alsóban azert igen.igazábol a hajadon változtathatsz és egyebkent szard le hogyha leszarod és jófej vagy vicces meg nem veszed magadra ha csufolnak akk 1 idő utan sssenki se fog szót tenni rola.de ha látják hogy rosszul esik akk csufolnak tovabb
2016. máj. 17. 21:22
19/23 anonim válasza:
Előző: sajnos ez azért nem ilyen egyszerű...:(
2016. máj. 18. 17:56
20/23 anonim válasza:
az én barátomnak is elálló fülei vannak és nagyok is, sőt az orra se kicsi(amit egyébként mások jegyeztek meg nekem...az emberek ilyenek, nem tulajdonítottam jelentőséget neki.inkább annak, h más miért foglalkozik ezzel), de én imádom úgy ahogy van, tudom h nehéz elhinni, de nem ezen fog múlni h valaki szeretni fog-e vagy sem, mert aki ebből gúnyt űz az nem is érdemel meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!