Az para ha ma majdnem megakartam verni egy csávót?
Figyelt kérdés
mert idegesitett hogy ronda létére egy szép lánnyal volt együtt?mire utalhat ez?2016. márc. 29. 00:16
2/7 A kérdező kommentje:
De nem értem teljesen a nőket h lehet ez?cofos volt a pali 😂😂😂attól tartok valakit kifogok ütni ha holnap is ez lesz
2016. márc. 29. 00:23
3/7 A kérdező kommentje:
Valaki eleg szarul fog jarni
2016. márc. 29. 00:47
5/7 anonim válasza:
*facepalm*
Hajh...Anyukádék miért nem használtak óvszert aznap este... kevesebb selejt lenne a világban. De ha szerencsénk van az ilyen kis kotonszökevények hamar eltűnnek természetes kiválasztódás útján. Ha rajtam múlna az összes magadfajta menne gáz... akarom mondani Hitler bácsi nyári táborába :D
6/7 anonim válasza:
Dehogy para! Kapsz majd párat és mindjárt visszaveszel a szájhősködésből.
Valószínűleg nem a srác volt ronda, hanem te. Nem véletlenül vagy rá irigy.
7/7 anonim válasza:
Ciki amikor te jól nézel ki de akkora paraszt vagy hogy szarnak sem kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!