FIÚK mennyire gáz ha fiús lány vagyok?
Bizonyos keretek kozt szerintem normalis. Szoval no para. Leirod nekem is, hogy a fiussagod miben nyilvanul meg? :)
20f
Bocs, hogy lányként kotyogok bele... de a tapasztalatom alapján nem mindegy, mit értesz fiús alatt. Mert sok lányt láttam, aki azt mondja magáról, aztán van olyan, aki szerint már automatikusan nem lányos azért, mert szokott focit nézni és utálja a rózsaszín, megint más meg tényleg viselkedésre is elég fiús.
Szerintem egy idő után a fiúk nagy része értékeli, ha egy lány nem ilyen csajszikás, meg lehet velük beszélni más témát is a körömlakkon meg a Szulejmánon kívül, lehet vele menni mittudomén, sporteseményekre, autókiállításra, kirándulni stb., nem fut el sikítva egy pók láttán... de az már kevesebbnek imponál, ha a lány külsőre is tiszta fiús (értsd: nagyon rövid, fiús haj, bő pasis cuccok, nem túl nőies testalkat), meg ha a fiússág abban merül ki, hogy beszólogatós, bunkó, túl domináns egy kapcsolatban, öntörvényű, semmi báj nincs benne, nem lehet vele megbeszélni a problémákat, vagy ezeknek a kombinációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!