Unalmas a barna haj barna szem párosítás?
Én ezekkel rendelkezem, és van olyan ismerősöm, aki folyton hajtogatja, hogy az mennyira unalmas és átlagos, és azt már senki nem szereti.
Mellesleg az illető szőke - kék, ami szerintem nem annyira nagy dolog, nem olyan ritka, mint mondjuk a vörös haj, vagy a zöld szem.
Az érdekelne, hogy ti hogy vélekedtek erről.
L
"azt már senki nem szereti. "
- Mert aztán divat kérdése, hogy milyen színű az ember haja és szeme...
Sajnos azt kell mondanom, az ismerősöd enyhén sérült szellemileg.
Amúgy meg ha brazil, spanyol vagy török lányokat nézem, nem éppen az jut eszembe, milyen unalmas ez...
Hol? Kínában? Brazíliában? Ott lehet. Felénk át kell azért ugrani 3-4 random embert, hogy egy barna-barnát láss. Tehát eleve itt nem tud unalmas lenni. Legfeljebb azt kérdezheted, kinek tetszik, kinek nem.
Sokunknak van egyfajta kialakult ízlése, mi az, ami igazán tetszik, és mi az, ami kevésbé. Ezen aztán nem befolyásol semmit, hogy abból sok van-e, vagy kevés, divat-e az adott évben a szín, vagy sem. Ha te lennél az egyetlen számomra tetsző az országban, akkor bizony téged kellene, hogy kitartóan megkeresselek. Ha meg rengetegen lennétek, akkor meg nem bánnám, hogy jobb a felhozatal. De ha már egyszer belém vésődött, hogy nekem az tetszik, akkor hiába oszt, szoroz, és sopánkodik az ismerősöd, az számomra és sokunk számára megunhatatlan marad.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!