17 éves fiúként az gáz ha a filmekben/animékben a megható jeleneteken bekönnyezek (már majdnem sirás)?
Figyelt kérdés
Nemtudok vele mit tenni, együttérző fajta vagyok2016. márc. 26. 00:00
1/12 anonim válasza:
Nem, én konkrétan bőgni szoktam a megható jeleneteken :"D
18L
3/12 anonim válasza:
Bár animéket nem nézek, de én még 22 évesen is bekönnyezek egy-egy jeleneten. Főleg amikor kisebb gyerekekkel történik valami, azt egyszerűen nem bírom :D
4/12 anonim válasza:
Nem gáz, és elmondanám hogyha még nem tudtad, hogy a kornak ehhez semmi köze.
5/12 anonim válasza:
Nekem kifejezetten vonzó ha egy fiú érzelmes
6/12 gnoomage válasza:
Eléggé gáz, bár jó lehet kívülről nézni miközben 2x jobban sírsz mint a csajod :D
7/12 anonim válasza:
Van ez egy nem gáz. Sokkal jobban átjönnek az érzelmek mint normál filmeknél.
Szentjánosbogarak sírján én is megkönnyeztem, szerintem mindenki bőgött. Toriko egy-két jelenetét elején legendás farkasnál.
8/12 anonim válasza:
Nem gáz. Azt viszont tudnod kell, hogy anime nem egyenlő igazi Japán.
9/12 Firedoom válasza:
Meg az én kőszívembol is kifacsar egy két könnyet negany mű ;) mondjuk nalam egészen mas jeleneteknel tor ram a sírhatnék. Es ha mar anime akkor szerintem a Code Geass vege volt a "legmeghatobb"
10/12 anonim válasza:
Gáz? Egyáltalán nem az! Nagyon kevés fiú van aki sír, és ez szerintem aranyos.. A magam részéről én szinte csak kdramákat nézek, és mindig sírok rajtuk (most pl. The Heirs). Viszont mikor animézek én is bekönnyezek.. Ha megható, miért lenne gáz? Sőt, szerintem az a jó, ha átjönnek az érzelmek.. Add ki magadból, és sírj csak nyugodtan!:DD
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!