Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan, h egy szép...

Volt már olyan, h egy szép lányról lebeszéltétek magatokat?

Figyelt kérdés
Mert beláttátok hogy kevesek lennétek hozzá ? :D nekem egyre többször van ez, legalább is neten beszélgetésnél, valahogy el is megy a kedvem
2016. márc. 21. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az jó, ha az ember tudja, hogy "hol a helye". De most halál komolyan...

Én életemben egyszer láttam olyan csajt, akire azt hittem, hogy "túl jó", aztán ő volt az, aki odajött...

Mindenesetre szerintem ne add fel, egy próbát megér, nem?

2016. márc. 21. 19:02
 2/9 anonim válasza:

Hat mennyire nagy a különbség köztetek?

És pl miben:?

2016. márc. 21. 19:08
 3/9 A kérdező kommentje:
hát egy próbát tényleg megérne.. csak mindig van egy olyan érzésem hogy én járok rosszabbul elöbb utóbb, ezért meg se próbálom :D mert már ismerem az ilyen fajta csajt 50x törékenyebb kényes mindenre, valamit nem úgy irsz már beleköt.. hogy azt hogy értettem..
2016. márc. 21. 19:12
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

Ne haragudj, ha számodra bántó a válaszom, de tényleg nem árt, ha az ember a saját "kategóriájában" keresgél.

Úgy gondolom, hogy az átlagnál egy icipicit jobban nézek ki, de messze nem vagyok topmodell alkat. Sokszor előfordult már, hogy iszonyat csúnya és igénytelen pasik is odajöttek hozzám, melegítő naciban, 120 kilósan. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy ezeknek az embereknek tényleg ennyire nincs önkritikájuk? Nyilván nem feltétel, hogy valaki nézzen ki úgy, mint Bradley Cooper, de azért fontos, hogy nagyjából egy szinten legyen velem, legalább igényességet illetően.

De ha nem vagy az átlagosnál csúnyább, és igényes vagy a megjelenésedre, akkor nagy baj nem érhet, ha odamész hozzá. Az is lehet, hogy csak az önbizalmaddal van baj.

2016. márc. 21. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:

utolso hozzaszoloval ertek egyet, nekem is volt ilyen tapasztalatom, hogy tolem alsobb kategorias probalkozasok is voltak, amire meg megjegyzest sem tennek negativan, ha emellett nem lett volna a probalkozoknak hatalmas arca a semmire. :S

adj magadra, legyel igenyes, tiszta, apolt, es normalis modon nyugodtan kozeledhetsz lanyokhoz, akiket feljebbvalonak is tartasz magadnal.

2016. márc. 21. 19:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor remélem egyszer összehoz a sors veletek :D Mondjuk az már más kérdés mikor kivárjátok, és a végefele bedobjátok azt a kellemes kijelentést hogy bocsi de a párom...
2016. márc. 21. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Ebben lehet igazság, de azért az is fura lenne, ha odamész egy lányhoz, köszönsz neki és az a válasz, hogy "bocs, van barátom" :D
2016. márc. 21. 19:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha "adsz magadra, igényes leszel, tiszta, apolt, es normalis modon nyugodtan közeledhetsz." akkor lehet nem mondanak ilyet, megkimélnek, vagy majd közbe jöjj rá vagy kiderül valahogy.. :D
2016. márc. 21. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, kérdező, szerintem merj nyugodtan lépni, semmi ne tartson vissza. Amíg látod, hogy van esélyed a lánynál, addig tedd meg, amit meg lehet. Ezt a "kategória" marhaságot meg felejtsd el, meg ezt a hülye dumát, hogy "tudd, hol a helyed". Na, hagyjuk már, ilyet csak az mond, akinek semmi önbizalma nincs, és ezzel magyarázza be magának a gyávaságát, és a nyomorult tehetetlenségét a nők terén.

Soha ne törődj más véleményével, ha egy lányt meg akarsz hódítani, akkor csak a lánnyal törődj. Ha kellesz a lánynak, akkor úgy is el fog fogadni, ha floppy lemez fér a fogaid közé, ha meg nem kellesz neki, akkor úgy se fog rádnézni, ha adonisz vagy.

Nincs ilyen, hogy "a jó nőhöz jó pasi illik", egyének vannak, ne gondolkodjunk már ennyire sztereotípiákban! Még egyszer mondom: egyének vannak. Láttam én már olyan bomba nőt, akinek macis pasija volt, mert ez jön be neki és kész... Te se tudod, hogy kinek jössz be, kinek nem, de biztos nem azon múlik, hogy néhány pláza*csa megmondja a "tutit" az "alsó kategóriás" pasikról...

EGyszerűbben fogalmazva: a csajtól tudd meg, hogy kellesz-e neki, ne az itt válaszoló kreténektől akard megtudni...

2016. márc. 22. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!