Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért néznek hülyének, mert...

Miért néznek hülyének, mert 26 évesen a megtakarított pénzemből egy hétvégi kertet akarok venni?

Figyelt kérdés
sok sok éve az a vágyam hogy legyen egy kis kertem amit művelhetek, mert nem szeretem a bolti zöldséget, gyümölcsöt és imádom a növényeket, a természetet, meg persze egy kis pénzt is lehet vele spórolni. Sokan meg tatának-nagyfaternak hívnak, ha ezt meghallják és megjegyzik hogy ezt a pénzt értelmesebb dologra kelleni költeni.
2016. márc. 21. 12:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Ez az álmod, ezt szeretnéd, semmi gond vele. Az fog csak megérteni, aki szereti a növényeket, szeret velük foglalkozni. Nekem, két kertem van, de még a fűnyírás is keserves számomra.

Azért, jól nézd meg, hol veszel, mert lehet, más mindig előbb szüreteli le mint te.

2016. márc. 21. 14:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Mifelénk nem kell kerítés sem a kertekre, itt csak magyarok laknak. Szüleim hétvégi kertjén sincs kerítés, soha nem is lopott senki onnan, csak a vadállatok szokták megtúrni.
2016. márc. 21. 17:11
 13/14 anonim ***** válasza:
akkor teljesen jó ötlet szerintem :)
2016. márc. 21. 23:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó ötlet.De mérlegelj,mert ha egyedül vagy akkor nagyon sokat fog teremni ha lefagyasztod is.Föleg, ha most még esetleg kapsz a szüleidtöl.

Ha a szüleid kertjét művelnéd?Biztos örülnének a segítségnek.

Mi 2 éve költöztünk Pestről falura,és én is elkezdtem csinálni veteményest az idén.Nem divatból, hanem tényleg spórolás miatt meg nagyon szeretem csinálni.Erre az itteni vidéki emberek simán leparasztoztak:)

Kit érdekel?

2016. márc. 22. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!