Csak én vagyok ennyire "igényes"? Vagy ez már beteges?
Könyvesboltról van szó csak.
Vagy a hazai kiadók szállítják le így,vagy az eladók csapják a polcra vagy a többi vásárlótól sérül meg. Mindenesetre sok ilyen könyv van a polcokon és szerintem eladni sem szabadna.
3
Nem egy tanyasi könyvesboltról van szó hanem az ország egyik legnagyobb bolthálózat üzletéről.
Ha veszek egy könyvet, én is megnézem, hogy milyen az állapota. Általában a felsőket nézegeti mindenki, ezért alatta lévőt választok.
Viszont, több százszor voltam már könyvesboltban, fővárosiban és "tanyasiban" egyaránt, de kb. 5-ször találkoztam ezzel a jelenséggel. Szóval, valószínűleg tényleg betegesen állsz a dologhoz és jó állapotú könyveknél is beképzeled a dolgot.
Igazából a beteges az, hogy képes vagy ezen 2 percnél tovább kattogni, és még egy kérdést is kiírsz róla.
Normális ember megnézi, ha gyűrött, akkor levesz egy másikat, vagy kér egyet, nem kell ezt túlidegeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!