Neki vajon mi a baja?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta ismerem, gyerekkorunk óta. Már akkor is furcsának találtam. Annyi tűnt fel, hogy versengő típus. Mostanában már inkább manipulálja az embereket. Ha valaki vmiben segítséget kér, arra azt mondja, "nyafog". Ő mindig mindenben segít,neki nem kell segítseg soha semmiben. Ritkán találkozom vele. Általában megjegyzéseket tesz a testvérem barátnőjere: nem érti, hogy járhatnak. Amikor vki azt mondja,beszélek egy bizonyos nyelvet, azt mondja,az a legundorítóbb nyelv. Érzem, hogy figyeli a viselkedésem. Nyíltan nem sajnáltatja magát,de megjegyzi, hogy éjszakai műszakban dolgozik az egyetem mellett. Lenéz másokat, direkt olyan dolgokra kérdez rá náluk, amik fájóak. Aztán,mint egy kutya beleharap,és elkezdi rángatni. A szülei korán magára hagytak. Mi baja lehet? Megkeseredett?2016. márc. 15. 15:37
1/1 anonim válasza:
Mire a végére értem bennem is pont a megkeseredett szó körvonalazódott meg. Vannak ilyen kicsinyes emberek, akik azzal nyugtatják magukat, hogy másnak is szar. Ezért olyan népszerű Molnár Krisztián is a Youtube-on. Mindegy, hogy mennyire szar az életed, ő mindenkit alá tud licitálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!