Hogyan legyek okos nő?
Szeretnék az lenni vagy legalább annak tűnni. Vannak ilyen kifejezések, szavak amiktől okosabbnak tűnök?Pl.gyakorlatilag, amiket az okosok használnak. Szeretnék jobb szókincset is.
Unom h folyton butának tartanak, kicsit az is vagyok és szeretnék ezen változtatni.
Tippek, hogy okosabbnak tűnjek?
Ezek szerint én is biztos rettentően buta vagyok, de én sem értek egyáltalán sem az autókhoz, sem az informatikához :"D Egyszerűen nem érdekel egyik sem, infó órám sincs már 9. óta, itthon meg nem arra használom a gépem, hogy most programozzak meg mit tudom én..
Egyébként én ha olvasok vagy hallok valami új szót, aminek nem tudom a jelentését, utánanézek, még ha kicsi is az esélye, hogy még egyszer találkozok vele, vagy mondjuk ha a szöveg értelmezése szempontjából amúgy is lényegtelen, ismerem-e a jelentését annak az egy szónak. Legalább ennyivel is gazdagodott a szókincsem :D 17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!